Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važne točke

Stolac koji će ''tretirati'' sve vaše čakre

čakra stolac
06.07.2010.
u 14:47

Ovaj udobni stolac dizajnirao je Karim Rashid, a još se ne zna kad će se naći u prodaji.

Iako izgleda više kao igračka, ovaj je stolac iznimno udoban i prilagođen vašem tijelu. Štoviše, prilagođen je vašim - čakrama. Dizajnirao ga je slavni Karim Rashid za tvrtku Raynor Contract, a cilj mu je usredotočiti se na akupunkturne točke na tijelu.

Čakre su točke na tijelu u kojima su središta energije, a svaka osoba ima sedam glavnih čakri. Upravo je zato stolac Karima Rashida podijeljen na sedam dijelova.

Još se ne zna kad će stolac ići u prodaju, a pokazan je na sajmu u Chicagu.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
doktorica
07:15 07.07.2010.

Direktorske fotelje nam najviše pašu......

BI
Bisera
02:13 07.06.2011.

dobra stvar

OB
-obrisani-
18:07 06.07.2010.

Prilagođen čakrama?? Ma o čemu vi to? Ma čak i ako postoje te čakre, ovi dizajneri eteričnih stolaca, bioenergetičari i ini nemaju opet pojma ni što je to, ni o kakvoj se energiji radi, ni o čemu. U svakom slučaju, podvaljuju muda pod bubrege. Novinari bi trebali malo razmisliti kad spominju ovakve stvari toliko nekritično, upravo kao da se tu radi o dobro utvrđenim znanstvenim činjenicama a ne o tlapnjama i nagađanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?