Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite koje birate

Štikle i vožnja biciklom? Ništa lakše uz sljedećih nekoliko savjeta

Goran Grgić
Foto: iz obiteljskog albuma
1/2
10.04.2013.
u 13:52

Nosite li platforme ili cipele s vrlo visokim potpeticama, morat ćete prilagoditi visinu sjedala, a treba zapamtiti i da tanke potpetice lakše zapinju za pedalu

Štikle i vožnja biciklom? Iako se na prvi pogled čini neizvedivo, biciklistice koje paze da i na dva kotača izgledaju tip-top pronašle su način kako pedalirati u visokim potpeticama. 

Koliko je tema ženama interesantna pokazuje i vodič "Heels on Weels" koji je lani izdala Katie Daily, a snimljeno je i mnoštvo videouradaka s praktičnim savjetima za biciklistice. 

Odabrali smo ovaj jer je kratak, jasan i praktičan. 

Za početak, trebat će vam bicikl, cipele s visokim potpeticama, čarape ili sokne te sigurnosna igla. 

Čarape su tu da vam griju noge kad podvinete nogavice kako se ne bi umrljale lancem bicikla. 

Nosite li platforme ili cipele s vrlo visokim potpeticama, morat ćete prilagoditi visinu sjedala, a treba zapamtiti i da tanke potpetice lakše zapinju za pedalu pa je možda bolje takve cipele ostaviti za neku drugu priliku.

Za pedaliranje su zato idealne cipele s punom potpeticom, a posebno treba paziti kad se zaustavljate da se potpetice ne bi oštetile. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije