Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESEN/ZIMA

Stigle nove kolekcije dječjih cipela u trgovine

cipele
14.05.2010.
u 12:27

Kolekcije Coconut i Bearfoot ovog su proljeća pastelnih boja, od bijele, bež, srebrne, zelene i ružičaste...

Vesela vijest za roditelje, ali i djecu - u trgovine Turbo limač stigle su nove kolekcije dječjih cipela za proljeće/ljeto 2010. Kolekcije se sastoje od cipelica renomiranih europskih proizvođača – Ricosta i Garvalin, a uz navedeno, u ponudi se mogu naći i atraktivni modeli Barbie kao i cjenovno vrlo prihvatljive cipelice Coconut i Bearfoot. Još jedna dobra vijest je da se dio modela može pronaći i po 30 posto sniženim cijenama.

Kolekcije Coconut  i Bearfoot ovog su proljeća pastelnih boja, od bijele, bež, srebrne, zelene i ružičaste za djevojčice te atraktivnih i modernih modela, u plavoj, bijeloj i zelenoj nijansi za dječake.

Također treba spomenuti veliki hit među djevojčicama - visoke tenisice Canvas i balerinke Canvas, natikače, japanke i balerinke dok ponudu za dječake čine modeli od zatvorenih poluvisokih tenisica-cipela do sandala i otvorenih tenisica.

Cipelice Garvalin, Ágatha Ruiz de la Prada i Ricosta pak imaju zajedničko obilježje, a to je udobnost i zdrav razvoj dječjeg stopala u kombinaciji sa zadnjim modnim trendovima.

Nove vesele kolekcije za djevojčice i dječake također pršte proljetnim pastelnim bojama pozivajući na igru i zabavu na otvorenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije