Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

SHOPPING: Nova pravila poslovnog odijevanja

poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
1/7
21.08.2013.
u 00:01

Oversized krojevi, jarke boje i otkačeni uzorci možda vam se čine kao modni eksperimenti kojima nije mjesto u poslovnim prilikama, no dizajneri su nas odlučili razuvjeriti. Stiže novi dress code!

Povratak s godišnjih odmora lako bismo mogli svrstati u najdepresivnije doba godine, no morsku melankoliju i dokolicu ponekad uspijemo rastjerati uzbuđenjem oko novih projekata koji nas čekaju. Kako bi jesenska sezona krenula uspješno i na modnom planu, istražili smo neke proljetne trendove koji će zasigurno svoj utjecaj produžiti i dugo u jesen, a odličan su vodič i ako se spremate poharati sniženja po povratku u gradove. Nova poslovna elegancija igra se krojevima (jastučići za ramena navodno će biti jesenski hit, a vladavinu nastavlja i trend preširokih krojeva), bojama (košulje i accessoires jarkih boja definitivno su best buy) i uzorcima, a nov imidž dobili su i dobri stari neutralci - koketiranje nijansama žute, smeđe i sive stvara savršeno elegantan look koji će k tome laskati preplanuloj koži. Ostajete li vjerni klasici, ne brinite - tek nekoliko sitnih detalja lansirat će vas u modno savršenstvo čak i u najstrožim poslovnim okruženjima.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije