Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna priča

Sarah Burton - nova kreativna dizajnerica kuće McQueen

mcqueen
AFP
29.05.2010.
u 14:01

McQeenovo modno carstvo nakon smrti dizajnera kratko je vrijeme, zbog dugova, bilo pod upitnikom, no čini se da će modna kuća koju je utemeljio enfant terrible britanske, a kasnije i svjetske, modne scene, ipak nastaviti autorovim stopama

Modna kuća Alexander McQueen objavila je ime svoje nove kreativne direktorice – Sarah Burton.  U McQueenu od 1996., samo godinu dana nakon što je diplomirala na prestižnom  koledžu St. Martins, Sarah je uskoro imenovana glavnom dizajnericom za njegovu žensku liniju, a poznata je i po tome što je dovršila McQueenovu posljednju kolekciju za jesen 2011., nakon njegove smrti. McQeenovo modno carstvo nakon smrti dizajnera kratko je vrijeme, zbog dugova, bilo pod upitnikom, no čini se da će modna kuća koju je utemeljio enfant terrible britanske, a kasnije i svjetske, modne scene, ipak nastaviti autorovim stopama.

- Imam mnogo vizija, i vjeruejm da bi se moje ideje svidjele i Alexsanderu - rekla je Burtonova nakon što je sjela na čelo utjecajne modne kompanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije