Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao im kraj

Pukla ljubav - njihove veze i brakovi nisu preživjeli ovo ljeto

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/4
19.08.2013.
u 17:18

Ovih vrućih mjeseci pucale su kratke veze poput one Filipa Juričića i Jelene Veljače, ali i brakovi koji su trajali nekoliko godina, kao što je onaj Mirne i Marija Valentića te Mirjane Hrge i Deana Šarića

Ni visoke ljetne temperature nisu uspjele održati ljubavni žar među poznatim parovima za čije je ljubavi ovo ljeto bilo kobno. Severina Vučković drugi je put prekinula sa zaručnikom Milanom Popovićem, a s obzirom na uzavrele neprijateljske odnose među bivšim partnerima koji su dosegli vrhunac nakon što je Popović najavio da će tužiti svoju odvjetnicu jer je Severini odavala informacije o njegovu imovinskom stanju te je savjetovala kako da što bolje prođe u sporu s njim s obzirom na alimentaciju i viđanje djeteta, čini se da treću sreću neće ni okušati. Navodno su i ovaj put, kao i kod prvog prekida prošlog ljeta, za razlaz krivi njihovi različiti karakteri.

No, lijepa 41-godišnja Splićanka vremena za očajavanje nema jer joj je kalendar natrpan koncertima s kojih uvijek trči u zagrljaj svom sinčiću Aleksandru. Da je ljubav pjevačice i poduzetnika u krizi, postalo je jasno kada su snimljeni kako odvojeno provode godišnji odmor. Seve i Aleksandar sami su uživali u Dubrovniku dok se Milan na Hvaru odmarao na jahti Cooper. Prekid je na neki način najavila i sama Severina jer je prije nekoliko tjedana, baš kad je prekinula s Milanom, objavila i novi singl “Ostavljena”. Trend ljubavnih prekida slijede i Jelena Veljača i Filip Juričić, Ivan Todorić i Milica Mihajlović, Mia Kovačić i Ivor Vucelić. Kriza je ovih ljetnih dana potresla i neke brakove, odluku da se rastanu donijeli su Mirjana Hrga i Dean Šarić te Mirna i Mario Valentić.

Mirjana Hrga i Dean Šarić: Brak na relaciji Zagreb - Sarajevo
 
Svoju vezu tv novinarka Mirjana Hrga i oftalmolog Dean Šarić okrunili su brakom prije pet godina. Mirjana je zadnje dvije godine kao urednica i novinarka Al Jazeere živjela na relaciji Zagreb – Sarajevo. Supruga je ostavila nakon što se neplanirano ranije vratila sa službenog puta.
 
Jelena Veljača i Filip Juričić: Kratko su izdržali zajedno
 

Nedugo nakon razvoda od Janka Popovića Volarića Jelena Veljača zaljubila se u kolegu Filipa Juričića. Romansa je potrajala nekoliko mjeseci, a razišli su se prije godišnjeg odmora koji Jelena provodi na Hvaru s prijateljicom Petrom Dugandžić, a ondje je viđena i u društvu produkt dizajnera Samira Šećerkadića s kojim provodi sve više vremena.
 
Ivan Todorić i Milica Mihajlović: Četiri godine ljubavi s manekenkom
 
U srpsku manekenku Milicu Mihajlović predsjednik nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić zaljubio se prije četiri godine. Ona je često dolazila u Zagreb, družila se s njegovom obitelji, a svako ljeto odmarali su se u Dubrovniku i na Hvaru, gdje je Milica bila i ovo ljeto, ali ove godine nakon dugo vremena u drugom društvu.
 
Mirna Maras i Mario Valentić: Razvod pred šestu godišnjicu braka
 

Nekoliko dana prije nego što su sredinom mjeseca trebali proslaviti šestu godišnjicu braka, Mirna i Mario Valentić objavili su da se razvode.
– Uživali smo u lijepim i tugovali u tužnim trenucima. Nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prije svega velike ljudske razlike među nama – izjavili su uskoro bivši supružnici, roditelji četverogodišnjeg Nike.

Severina Vučković i Milan Popović: Predstoji im borba oko skrbi za sina
 
Kraj ljubavi kraljice estrade i kralja bakra pretvorio se u žestoku medijsku sapunicu i “prepucavanje” preko odvjetnica. Roditeljima jednoipolgodišnjeg Aleksandra sada predstoji borba oko skrbništva nad sinom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije