Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najstariji zanat

Profesionalna zavodnica razara klimave brakove

seks
Arhiva VL
26.03.2010.
u 08:01

J. Jones (45) mlada je baka s tijelom 30-godišnjakinje na koju muškarci lako padaju, a ona tako pomaže ženama da dokažu preljub.

Prevarene Britanke pronašle su novi način za dokazivanje nevjere svojih muževa. Angažirale su profesionalnu zavodnicu Janette Jones (45) koja, u dogovoru sa suprugama, pokušava osvojiti “označena” muškarca. Većinom se, kaže Janette, sumnje supruga pokažu se točnima, muškarci pokleknu bez mnogo dvoumljenja. Iako je gospođa (znakovita prezimena) Jones mlada baka, izgleda poput tridesetogodišnjakinje – i u licu i u tijelu! Kako sama kaže, unatoč godinama još izgleda seksi, a inteligencija i životno iskustvo pomažu joj da smota svakog muškarca.

Janette već godinu dana radi za agenciju koja pruža usluge tzv. nadzora braka, točnije pomaže ženama da prikupe dokaze koji će prevarenim suprugama pomoći na sudu u razvodu.

Žene obično nazovu agenciju i obrazlože svoje sumnje. Zatim ispričaju sve o sklonostima i ukusu svog muža te o mjestima na kojima se kreće. Agencija potom pošalje mamac.

Na teren izlaze u manjim timovima, a uz Janette tu je još jedna zavodnica i muškarac koji je uvijek u blizini i koji pazi na njihovu sigurnost.

Prije nego što se upustila u ovaj posao Janette je morala proći opsežan tečaj s tehnikama samoobrane, špijuniranja i zavođenja.

U godinu dana Janette je zavela 60 muškaraca, a spavala je s njih 15. Dokle će s nekim muškarcem ići ovisi o želji njegove supruge. Neke se zadovolje samo poljupcem koji dokazuje da je njihov dragi sklon prevari, a druge traže da ih odvuče u krevet. Žene za njezine usluge plaćaju od 10 do 20 tisuća funti – ovisno o paketu koji uzimaju i stupnju zavođenja koji Jannette mora primijeniti.

Ključne riječi

Komentara 16

PU
placenik_udbe
09:09 26.03.2010.

a kaj tebi nije jasno? pa kak da zena klepi muzu lovu i da ga se rijesi bezbolno? ovo je fakat lukavo

BI
bizzwizz05
08:44 26.03.2010.

ajde, Janette jones, vjerojatno Radmila Ludlov iz Ukrajine. ali dobro, radi za lovu. ali ta žena koja plati nekom da joj zavede muža???? i onda kad ga zavede šta onda??? \'\'glupi ljudi uvik idu okolo\'\'

Avatar hudikadr
hudikadr
17:33 27.03.2010.

Nadam se da će i unuke ove \"mlade bake\" u nalskorije vrijeme ući u bakin \"biznis\" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije