Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA LUKASA

Pomozite petogodišnjem dječaku oboljelom od cerebralne paralize

lukas juriša
14.05.2010.
u 14:26

U prostorijama kasina International organizira se turnir s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Lukasa Juriše.

Nakon što je 8. svibnja prošle godine u prostorijama kasina International u Zagrebu održan humanitarni turnir u Texas Holdem Pokeru pod sloganom „Za Karla“,  s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje desetogodišnjeg Karla Heringa iz Belog Manastira, dječaka koji je obolio od teškog oblika progresivnog karcinoma mozga kada je uspješno prikupljeno 49.000 kuna, vrijeme je za novu akciju.

Naime u subotu 15. svibnja u 18.30 sati u prostorijama kasina International u Zagrebu organizira se sličan turnir pod sloganom „Za Lukasa“, s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Lukasa Juriše, petogodišnjeg dječaka iz Rijeke, stopostotnog invalida oboljelog od cerebralne paralize, psihomotorne retardacije i teškog oblika epilepsije. Nadu za malog Lukasa daje nova eksperimentalna metoda ubrizgavanja vlastitih matičnih stanica, koja se provodi u specijaliziranoj klinici u Kölnu u Njemačkoj. Cijena ove operacije je 30.000 eura, a termin je 14. lipnja ove godine. Više informacija o malom Lukasu možete doznati na adresi http://lukasovosmijeh.com.
 

Komentara 1

RE
reason
02:21 15.05.2010.

Miš mali.. :(..lijepo je vidjeti da ljudi još žele pomoći..sretno Lukasić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije