Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV

Partnerice mogu oprostiti seks za jednu večer, ali ne i vezu

prevara
Photos.com
10.06.2010.
u 12:57

Dok je muškarcima nepodnošljiva i sama mogućnost da je netko drugi ležao uz njihovu partnericu, žene najviše pogađa emotivna prijevara.

S vremenom većina žena uspije oprostiti svom partneru prijevaru, no samo ako je riječ o "seksu za jednu noć". Doznaju li pak da je riječ bila o vezi koja je trajala, šanse za oprost se maksimalno smanjuju. Znanstvenici objašnjavaju kako žene jednostavno ne podnose da im je emocionalna sigurnost ugrožena, prenosi Daily Mail.

S druge strane muškarcima je nepodnošljiva sama pomisao da je neki drugi muškarac "polagao pravo" na tijelo njegove partnerice.

Ženama, kako je poznato, komunikacija nije jeftina jer se vezuje uz intimnost bilo da je riječ o verbalnoj intimnosti, fizičkoj ili kroz pisma. Jednom kada u vezi nestane komunikacije, što se žena tiče, i seks napušta spavaću sobu. Ono što svaka žena treba je emotivna povezanost s partnerom i zbog toga im je nemoguće podnijeti njegovo povezivanje s drugom ženom.

- Muškarcima je lakše. Imamo petnaest puta više testosterona, tako da ako vidimo pravu ženu, jednostavno se "uključimo". Žene s druge strane imaju takozvanu "želju kao odgovor", što će reći da žene imaju potrebu osjećati se emotivno povezane sa svojim partnerom., objasnio je dr. David Goldmeier, liječnik iz londonske klinike St Mary.

Ključne riječi

Komentara 8

VN
vladimir nadzor
14:05 10.06.2010.

Još samo kod nas postoji udruga antifašista. Kako se možeš borit protiv fašizma ako ga uopće nema

LO
Loco
16:58 10.06.2010.

@vladimir nadzor, kako ga nema? eno ti ekipice s bleiburga i thompsonovih koncerata...

PP
pp
13:29 10.06.2010.

nema više emotivne povezanosti niti je može biti s obzirom na način života...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije