Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni Bajs ne putuje

Otvorenje predstavništva u Kini odgođeno za svibanj

Kineski zid
Eckwe, pixelio
19.04.2010.
u 15:22

Hrvatsko izaslanstvo odgodilo je putovanje u dogovoru sa slovenskim kolegama, s kojima je dogovoren zajednički turistički nastup u Kini.

Hrvatsko turističko predstavništvo koje je trebalo biti svečano otvoreno ovoga tjedna zbog problema u svjetskom avioprijevozu ostaje zatvoreno do idućeg mjeseca. Hrvatsko izaslanstvo, u kojem je trebao biti i ministar turizma Damir Bajs, odgodilo je putovanje za svibanj u dogovoru sa slovenskim kolegama, s kojima je dogovoren zajednički turistički nastup u Kini. Odgodu su, kako doznajemo, predložili slovenski predstavnici.

Hrvatsko turističko predstavništvo u Kini dio je politike širenja tržišta s kojih se u idućim godinama želi pridobiti više gostiju. Osim na tradicionalne emitivne zemlje, Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica u 2010. kreću agresivnije i na one daleke zemlje poput Kine i na zemlje u regiji u kojima se zasad ne otvaraju turistička predstavništva, ali se pojačava promidžba. Do sada je Hrvatska turistička zajednica u svijetu otvorila dvadeset predstavništava.

Ključne riječi

Komentara 4

FA
fabry
16:37 19.04.2010.

naravno valjda ima neciji sin kome treba posao pa se za njega sada otvara predstavnistvo.

BR
Brankoz
18:29 19.04.2010.

Opet hrvatska \"pamet\". A neke velike turisticke sile, kao USA zatvaraju predstavnistva, jer stoje puno novaca, a i sve se i onako radi preko Interneta. Florida sa 4 miljuna turista iz Britaniji, zatvorila prije 7 godina svoje predstavnistvo u Londonu. Takodjer nema ni USA turistisckog predtavnistva. Isto radi i Britanija. A siromasna Hrvatska otvara nova predstavnistva. Gluposti!

Avatar Ivica6
Ivica6
00:39 20.04.2010.

Kako na tuđi račun (čitaj: iz proračuna) otići sa ljubavnicom/ljubavnikom do Kine? Budi u nekom je...om predstavništvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije