Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turisti koji znaju

Nudista najviše u Njemačkoj, najorganiziraniji su turisti Britanci

čaj
Photos.com
21.05.2012.
u 16:59

Čak 68 posto turista procjenjuje koja je lokacija najsigurnija od napada morskog psa...

Čak 15 posto njemačkih su turista nudisti, slijede ih Španjolci s osam posto pa Šveđani, Danci i Nizozemci na trećem mjestu sa šest posto, dok samo dva posto Britanaca odlučuje praznike na plaži provesti bez ijedne krpice na sebi, pokazalo je istraživanje turističkog portala Expedia Travel.

Godišnji odmor ili putovanje rijetko tko planira i pola godine unaprijed, no iznimka su Britanci koji planiraju i šest mjeseci unaprijed, dok su temperamentni Španjolci, Talijani i Francuzi najčešće last minute gosti.

U planiranju odmora od svakodnevnih aktivnosti i odabiru mjesta na kojem će se ljudi moći potpuno opustiti, istraživanje provedeno na devet tisuća turista pokazalo je da je za odluku presudna činjenica da u blizini plaže nema - morskih pasa. Pa makar bila riječ o nekoj europskoj destinaciji, gdje je u posljednjih stotinu godina zabilježeno tek nekoliko napada.

Iza tog velikog problema dolaze kriteriji kao što su cijena aranžmana, kvaliteta plaže te usluge i broj sunčanih sati...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije