Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTI AGE

Nije skalpel jedini izlaz, riješite se bora čudesnim sastojcima

'02.03.2009., Zagreb - Odrzan Botox party u Poliklinici dr.Toncic na Mlinovima. Ljubitelji ove vrste zabave izmedju gutljaja pjenusca i pokojeg zalogaja kanapea primaju injekcije botoxa u lice. Dan Ph
Foto: 'Petar Glebov/24sata'
1/3
28.01.2013.
u 13:10

Uz preparativnu kozmetiku, u borbi sa starenjem važnu ulogu igra i dekorativna kozmetika koja je danas naoružana reflektirajućim česticama.

Bitka za mladost imperativ je svih kozmetičkih kuća. Milijuni sati istraživanja i kombiniranje nemogućih sastojaka samo su neka od ulaganja u želji da se pronađe zlatni gral, točnije, da se uspori starenje i eliminiraju znaci koji ga otkrivaju. Ženama diljem svijeta bore, ti znaci mudrosti, postale su neprijateljice i ne biraju metode kako ih se riješiti. No, radikalni zahvati poput estetskih operacija ne moraju biti vaš izbor.

Danas je kozmetika uistinu napredovala i nudi konkretna rješenja za konkretne probleme, za specifične tipove kože, za specifična pogoršanja. Mučite li muku s dubokim izražajnim borama, postoji specijalizirana krema ili serum. Vaš su problem hiperpigmentacijske mrlje? Odahnite, gomila proizvoda pomoći će vam u sanaciji istih. Ako nemate mogućnosti otići do dermatologa koji će odrediti idealnu terapiju za vašu kožu, pažljivo čitajte deklaracije.

Možete, naime, nabaviti i najskuplji proizvod na tržištu, ako nije prilagođen vašem tipu kože, neće vam biti od koristi. Takva investicija mogla bi uzrokovati samo frustracije i nove bore. Naravno, svakodnevna njega ključ je odgađanja vidljivih znakova starosti. Nanošenje noćne kreme trebalo bi biti dio rituala njege lica svake žene nakon 30. godine. Te su kreme posebno napravljene kako bi njegovale i poboljšale kožu dok vi spavate. Noćna njega posebno je važna kod osoba čija koža pokazuje prve znakove starenja.

Kako vaša koža ne bi bila suha i izgledala beživotno, upregnite noćne serume ili kreme koje će imati dovoljno vremena djelovati na ove neprijatelje vaše ljepote. Istraživanja su pokazala kako se sposobnost kože za apsorpcijom aktivnih sastojaka kreme pojačava noću. Dok spavamo, koža pojačano gubi vlagu i upravo je u to vrijeme važno nadoknaditi izgubljenu hidrataciju. Aktivni sastojci krema se upijaju, njeguju kožu lica te popravljaju oštećenja prouzročena slobodnim radikalima, šminkom, nečistim zrakom ili sunčevim zrakama.

>>Ćelavost i bore na ušnim resicama vode riziku od srčanog udara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dina.predanic
dina.predanic
22:47 15.05.2016.

Poštovani, kakvo je vaše mišljenje o PostQuam Unique? www.kremaprotivbora.com Ja je koristim oko 2 mjeseca i stvarno vidim odlične rezultate pa mi je čudno što nigdje ne mogu pročitati ništa o njoj? Možete li i vi napraviti test?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije