Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draga, nisam ja kriv

Nema novca, a nema ni vjernosti: Muškarci više varaju u recesiji

'Ashton Kutcher and Demi Moore arriving for the European premiere of Valentine\'s Day at the Odeon Leicester Square, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mark CuthbertPress Association/Pixsell'
14.10.2011.
u 21:34

Strah od gubitka muškarcima umanjuje samopouzdanje što u suprotnom rezultira željom za proširivanjem vrste.

Ako ste se ikada pitali što je razlog prevari vašeg voljenog muškarca i djelomično sebe okrivljavali zbog toga, tada vas moramo utješiti da razlog možda niste vi već njegovi prazni džepovi.

Muškarci s nestabilnim poslom ili neredovitim prihodima tijekom recesije skloniji su nevjeri, otkriva novo istraživanje. Kada su muškarci pod stresom posežu za drugim oblikom preživljavanja što rezultira buđenjem seksualnog nagona. Ovo je biološka poruka muškarcima da prošire svoje gene i osiguraju preživljavanje vrste. 

Stručnjaci istraživačkog tima sa sveučilišta u američkom Kansas Cityju ističu da muškarci snažno reagiraju na potencijalne opasnosti recesije i gubitka posla zbog straha od nemogućnosti da priskrbe hranu za sebe i svoju obitelj. 

Muškarcima strah od gubitka umanjuje samopouzdanje zbog čega se okreću svojoj seksualnoj prirodi. Strah od recesije je moderan oblik straha koji se primarno odnosi na strah od smrti. Zbog toga se muškarac biološki okreće proširivanju vrste što rezultira povećanjem seksualnog libida. 

Dakle, ako vas muškarac vara nemojte mu to zamjeriti. On samo nastoji održati svoju vrstu na životu.

 

Ključne riječi

Komentara 40

KA
kabul
02:21 15.10.2011.

Muškarci u recesiji varaju žene sa ženama u recesiji dok njihovi muževi sjede doma....

KA
kabul
02:23 15.10.2011.

Ako nas ima fifti fifti ...ko tu koga vara?

KA
kabul
04:09 15.10.2011.

Ne dajte se smesti...proljubite se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije