Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasni u krevetu

Nećete vjerovati što donosi još više zadovoljstva u krevetu

ples, seks, seksualna želja, par, žena, muškarac, strast (1)
BigPictures/PIXSELL
05.02.2013.
u 11:52

Oko 92 posto muškaraca i žena smatra da je glasan seks bolji i kvalitetniji. Što vi mislite?

Pokazivanje užitka glasovima i uzdasima može povećati seksualno zadovoljstvo, pokazala je studija sveučilišta Leds u kojem je sudjelovalo tisuću ispitanika. Žene su, općenito gledano, glasnije od muškaraca, a znanstvenici objašnjavaju da je to zbog toga što intenzivnije proživljavaju orgazam.

Oko 92 posto muškaraca i žena smatra da je glasan seks bolji i kvalitetniji. Cjelokupni dojam međusobno podiže samopouzdanje partnerima, pa njih čak 87 posto tvrdi da je glasnije samo zbog toga. Znanstvenici objašnjavaju da ponekad žene osjećaju pritisak da glasnijim seksom partneru pokažu kako im je lijepo s njim i da uživaju te na neki način partnera drže u igri.

Žene smatraju da se dobar ljubavnik ne srami "izraziti" uzdasima te im je to znak da i oni uživaju. Muškarci se služe sličnim tehnikama kao i žene pa će često glasnoćom pokazati koliko im laska ženino društvo i inicijativa, piše Daily Mail

S druge strane, muškarci također i više nego odobravaju kada je žena glasna u krevetu. Žene su otkrile da su namjerno glasne kada primijete da je partner na vrhuncu jer žele da mu bude još bolje, a time se služi čak dvije trećine ispitanica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije