Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravije?

Ne, nije botoks: Znakove starenja uklonite injekcijom CO2

injekcije
15.11.2012.
u 15:39

Karboterapija na posredan način aktivira kisik iz organizma koji dalje radi svoj posao

Navodno odlično pegla bore, uklanja podočnjake ispod očiju, blijedi ožiljke i uklanja strije. Da, radi se o CO2 (ugljikovu dioksidu). Kad se u tijelo ubrizga injekcijom, tijelu signalizira da mu nedostaje kisika pa se kisik iz krvi ubrzano oslobađa i time potiče bolju cirkulaciju. 

Ubrizgavanjem u kožu CO2 zapravo potiče rast kolagena zaduženog za elastičnost kože, a koža postaje punija i dobiva mlađi izgled. Ipak, tretman još nije do kraja ispitan, no estetski kirurzi već ga naveliko primjenjuju. Igle koje koriste, tvrde, toliko su tanke da ne ostavljaju nikakve ožiljke, piše Daily Mail.

– Pacijentima sam tretman počeo nuditi potpuno besplatno da vidim liječi li ožiljke, strije i tamne krugove ispod očiju. Na moje iznenađenje svima se tretman svidio i svi su se vratili po još, čak i kada sam tretman počeo naplaćivati. Očigledno je da moji pacijenti vide napredak iako ja sam ne vidim preveliku razliku na fotografijama koje sam slikao prije i nakon samog tretmana. Efekti karboterapije su obećavajući – kaže za Daily Mail Ravi Jain koji tretmane karboterapije provodi već godinu dana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije