Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi sportaši

Natjecanje u sportskim vještinama djece iz zagrebačkih vrtića

vrtići
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
10.05.2010.
u 12:53

Hokej, odbojka, nogomet, skok u dalj, skok u vis i trčanje discipline su u kojima su se okušali mališani zagrebačkih vrtića okupljeni u Sportsko društvo Popeye.

Hokej, odbojka, nogomet, skok u dalj, skok u vis i trčanje discipline su u kojima su se okušala djeca zagrebačkih vrtića okupljena u Sportsko društvo Popeye. Proteklog vikenda nekoliko je stotina djece na sportskim igrama u podsusedskoj dvorani Sutinska vrela pokazalo sportske vještine koje uvježbavaju dvaput tjedno tijekom godine. Uzbuđenja, iščekivanja, veselja ali i suza nije manjkalo, roditelji su navijali i bodrili svoju djecu, a neki od njih su se i sami uključili i vodili timove svojih mališana na samom terenu.

  - Ajmo, dečki, zagrijavanje!  Lagano istezanje da poslije ne bi bilo ozljeda - ozbiljno je prije natjecanja trenirao tata Hrvoje grupu vrsnih nogometaša iz Dječjeg vrtića Grigor Vitez s Vrbana.

 Medalje su podijeljene za osvojena skupna i pojedinačna vodstva. No, bez njih nije ostalo nijedno dijete, jer svi su na kraju, uz darove sponzora, dobili medalje za sjećanje na ovaj uzbudljiv i nezaboravan sportski susret, nekima debi, a nekima već dobro znan jer SD Popeye sportske igre organizira već šestu godinu zaredom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije