Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poslu

Muškarci su bolji šefovi od žena jer nemaju skrivenih namjera

posao
Arhiva VL
12.08.2010.
u 14:54

Muškarci su izravniji i odmah prijeđu na stvar, dok žene sve rade "iza leđa".

Imati za šefa ženu, noćna je mora većine zaposlenih, i to ne samo muškaraca. Čak dvije trećine žena reklo je kako radije imaju muškarca za šefa na poslu jer izravno govore, odmah prijeđu na stvar, pa se s njima lakše sve dogovoriti. Manje su skloni naglim promjenama raspoloženja i nemaju skrivene namjere, rekli su zaposlenici.

U istraživanju portala www.UKJobs.net sudjelovalo je 3000 muškaraca i žena. Četvrtina žena optužila je žene šefove za "zabadanje noža u leđa".

Ključne riječi

Komentara 8

UJ
u je u mom srcu
15:54 12.08.2010.

bravo admine, kakve tekstove pišete ni nives drpić se nebi zastidila

OB
-obrisani-
17:08 12.08.2010.

Pa cijeli zenski zivot je jedna velika tajna. Pocev od privatnog zivota, interneta, telefonskih poziva, rokovnika, ljubavnika pa do poslova. Kada netko kaze, muskarci vode dupli zivot i skrivaju tajne, ima istine, ali male. Sto zenska naum moze ostvariti to muskarac ne moze zamisliti.

DO
Dolinski
00:53 13.08.2010.

slažem se sa člankom :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije