Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako, molim?

Mlađim muškarcima sve je manje stalo do seksa

seks
Photos.com
09.12.2012.
u 11:32

Što dovodi do umanjene seksualne želje u razdoblju adolescencije i rijeđih seksualnih odnosa? Seksolozi kažu, žene...

Tek trećina muškaraca u dobi od 16 do 24 godine sanja o tome da se seksa svaki dan, otkrilo je istraživanje sveučilišta Novi Južni Wales. Njih dvanaest posto u toj dobnoj skupini želi manje seksa nego što ga ima sada. 

Što dovodi do umanjene seksualne želje u razdoblju adolescencije i rijeđih seksualnih odnosa? Seksolozi smatraju da su \"krive\" žene i djevojke u okruženju mladih momaka koje su previše čedne, jer takvo ponašanje nije uobičajeno za ponašanje mladića koji pucaju od hormona. 

Ipak , kad navrše 35 godina muškarcima je seks stalno na umu, njih 57 posto bi ga željelo imati svaki dan. Muškarci onda radije biraju mlađe ili starije žene jer u tom životnom razdoblju njihove vršnjakinje gotovo da gube želju sa seksom, pa samo 28 posto njih sanja o svakodnevnom seksu. Do izjednačavanja dolazi u sljedećoj dobnoj skupini od 55 do 64 godine kada želje i potrebe postaju gotovo jednake...

Komentara 2

OD
otac_domovine
12:01 09.12.2012.

Kažu "Seksolozi" buhahahahahahahahahahhahaha Kakve gluposti su napisane u ovom članku. Muškarci gube želju jer su žene čedne? Hahahaha pa upravo je obratno. Muškarci gube želju jer su žene preotvorene? Kao da je osnovnoškolac izvlačio ove zaključke. Žene nikad nisu bilebile otvorenije. Nema više da se moraš potruditi oko nje, da ti želja raste. Ono oko čega se moraš potruditi je uvijek uzbudljivije. Drugi razlog je opadanje razine muških hormona zbog trovanja dioksinom i svim ostalim. Zato je i gay populacija sve učestalija. Za to je odgovorna ista ona industrija na čijim web stranicama možete naći sve o "zelenom planetu" i "savjete kako biti u skladu s prirodom". Naravno to su savjeti kojih se prvi oni ne pridržavaju.

LI
liliZG
12:13 11.12.2012.

moš si misliti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije