Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOtivni ČLANAK

Kuhinje Meblo već od 9989 kn, a set kuhinjskih aparata za 4670 kn

kuhinje meblo (1)
Foto: Meblo
1/6
06.07.2011.
u 08:00

U svim Meblovim salonima u tijeku je popust do 25% na Meblove kuhinje Astra i Sphera. Kvalitetna kuhinja kao na skici, duljine 270 cm može biti vaša već za 9989 kn, a set kuhinjskih aparata već za 4670 kn

Na prvi pogled sve nam kuhinje mogu izgledati slično. Međutim, promatramo li pažljivije, uočavamo da razliku čini pozornost koja se posvećuje detaljima. Meblove kuhinje Astra i Sphera u potpunosti su individualizirane, a plod su proizvodnje čijoj se svakoj fazi prilazi s posebnom pozornošću i vještinom. Velika pažnja pridaje se estetici oblika, upotrebi tonaliteta odabranih boja osnovica, funkcionalnosti strukturalnih linija te preciznosti detalja. Sve to kako bi zadovoljile želje i potrebe različitih stilova života.

Meblov program kuhinja je iznimno komponibilan: to znači da svaka kuhinja može biti realizirana u svim dimenzijskim varijantama. Stoga se svaki model iz kolekcije može prilagoditi bilo kojim zahtjevima prostora. Ako želite u potpunosti iskoristiti dimenzije prostorije izbjegavajući prazne prostore, najbolje se odlučiti za kupnju kuhinje po mjeri. To znači da će kuhinja, poput odijela koje šiva krojačica, biti realizirana u potpunosti prema dimenzijama vašeg prostora.

U Meblovim salonima diljem Hrvatske do 31.7. u tijeku su akcijski popusti do 25% na kuhinje Astra i Sphera. Ponuda Meblovih kuhinja vrlo je široka i personalizirana, dok visoka komponibilnost elemenata dopušta da se kuhinja prilagodi vama, a ne vi njoj. Kuhinje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom, izuzetno funkcionalnim kutnim elementim na izvlačenje te bogatom ponudom accessoiresa. Kvalitetna kuhinja kao na skici, duljine 270 cm, može biti vaša već za 9989 kn, a set aparata (ugradbena pećnica, ugradbena ploča, napa, ugradbeni hladnjak) za 4670 kn.

Obratite nam se s povjerenjem jer Meblovi stručni savjetnici svakom projektu planiranja kuhinje prići će individualno, ovisno o preferencijama korisnika te, naravno, mogućnostima prostora. Uza sve potrebne savjete te osiguranu dostavu i montažu (u skladu s uvjetima Mebla) usluga je, u pravom smislu riječi, kompletna.

Pored akcija na kuhinje, do 15.7.2011. nudimo vam akcijski popust od 15% na sjedeće garniture iz linije Miotto. Sjedeće garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom, kao potrebnim odlikama svake garniture. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude.

Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve polpularniji "chaise-lounge-vi" za istinske trenutke opuštanja.

Posljednji je trenutak da opremite svoje terase i vrtove za sezonu. Vrtni namještaj Meblo uključuje najkvalitetnije proizvode od tikovine, keruinga, akacije, aluminija i ratana.

U tijeku je akcijski popust od 20% na vrtni namještaj od tikovine i keruinga te 30% na vrtni namještaj od akacije i ratana (zimski vrt). Popusti traju do 31.7. ili do isteka zaliha, stoga ne gubite vrijeme i uredite svoj vrt, terasu, balkon već danas, jednim klikom na Meblo web shop ili posjetom najbližem Meblovu salonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?