Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna kava

Lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku

kava
AFP
17.06.2010.
u 11:42

Lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku u trgovačkom centru Arena na Laništu u Zagrebu, piše poslovni.hr.

Popularni i najveći svjetski lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku u trgovačkom centru Arena na Laništu u Zagrebu, piše poslovni.hr. U Starbucks Coffee Company priopćenjem su potvrdili planove za otvaranje njihove prve kafeterije u Hrvatskoj putem partnerske kompanije Marinopoulos Coffee.

Agencija za zapošljavanje Adecco , koju su angažirali da istraži tržište, prošli mjesec raspisala je natječaj za radno mjesto “store managera” i njegova asistenta za kafeteriju u Zagrebu. I na razgovorima koji su održani s potencijalnim zaposlenicima rečeno je kako će prva trgovina biti otvorena u listopadu, a izabrani kandidati školovat će se tri mjeseca u Beču kako bi se bolje upoznali s načinom rada kompanije. Zagreb bi trebali posjetiti i predstavnici kompanije kako bi odlučili tko od potencijalnih kandidata zadovoljava njihove kriterije, a uskoro će biti otvorena i nova radna mjesta, prenosi poslovni.hr.

Starbucks je osnovan 1971. godine, danas je prisutan u 50-ak zemalja, a krajem prošle godine brojao je 16.706 kafeterija.

Ključne riječi

Komentara 18

KA
kakodane2
04:29 18.06.2010.

MorciTheCroat je napisao/la: samo deblini komentari dobivaju pluseve, katastrofa totalno, ali rekao bih da to netko kuca namjerno jer popodne je bila obrnuta situacija

DU
Deleted user
13:32 17.06.2010.

Baš me zanima kakvog će okusa imati ta njihova kava? Jel će biti više slična vodi ili čaju od kave ( više vode nego kave ) Jest ameri su naučili piti taj čaj, ali ne znam kako će ovdje proći, jer mi još uvijek znamo kojeg je okusa prava kava. Pa ne budu mogli zarađivati prodajući vodu umjesto kave. Ili da umjesto kave prodaju kemijske dodatke pa se čudom čude zašto imaju toliko ljudi oboljelih od raka i raznih alergija.

KO
korisnik05
15:44 17.06.2010.

Pa, čujte...u Francuskoj dojde oko 3-4 eura, al se zato dobije i velika količina kave; ima od 2 deci, 4,5 deci i od 0,6 litre. Otprilike. Tak da si uzmeš za van i piješ ju par sati. Al ak bu bila ista ko i vani, isplatit će se svake kune. Naravno, ovak se možda čini skupo, al smisao te kave nije da sjediš cijeli dan u birtiji, kak je naš dobar, stari hrvatski običaj, nego ti je to da imaš na poslu. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije