Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-šoping

Kupce ovog vikenda očekuju koncerti, besplatne kave i popusti

šoping
Pixsell
03.06.2011.
u 13:14

Najmlađi ovog vikenda mogu u šoping-centrima, među ostalim, naučiti kaubojski ples, sudjelovati u Ljetnoj olimpijadi ili u velikom dvorcu...

I dok će mnogi ovaj vikend provesti u druženju s papom, bit će i onih koji ni ta dva dana ne mogu zamisliti bez odlaska u jedan od trgovačkih centara. Šopinga, dobre zabave i događanja neće nedostajati. Ovaj vikend u Arena centru Samsung Brand Store ima prezentaciju najnovijih SMART TV-a uz besplatnu kavu Segafredo. Djecu očekuju besplatni veliki dvorci na napuhavanje. U nedjelju od 18 do 20 sati u Avenue Mallu održava se koncert dinamičnog dvojca Josipa Novosela i Darka Horvata te možete uživati u melodijama harmonike i violine. U besplatnoj igraonici Kid’s Jungle u City Centeru One mališani se od danas do nedjelje u 15 sati mogu pridružiti zabavnim i kreativnim radionicama. Danas će moći u radionici Mali talenti naučiti kaubojski ples, a sutra izrađivati okvire za fotografije. U nedjelju u popularnoj Društveonici mališani igraju društvene igre. U City Centeru One Split ovog vikenda najmlađe očekuju Playstation i Wii turniri! Najbolje očekuju poklon-bonovi od 400 kuna. Natjecanja su danas od 16 do 19 te u subotu i nedjelju od 11 do 20 sati. U Westgateu je isto tako sve podređeno mališanima, a dok djeca sudjeluju u Ljetnoj olimpijadi, odrasli mogu u brojnim trgovinama ostvariti pogodnosti i kupovati uz popuste i do 50%.

U centru Cvjetni u tijeku je Ray Ban kampanja NEVER HIDE. Optika Salmoiraghi & Vigano u Cvjetnom ima promociju Ray Banovih sunčanih naočala i naočala ostalih brendova Luxottica. Kupci dobivaju majicu, kapu, torbicu, sportsku torbu i Ray Banov shopping bag.

U Algoritmu u Cascadeu počela je akcija “Kupi tri, plati dva”, a odnosi se na knjige iz naklade Algoritma. U salonu namještaja Stipić čekaju popusti na izložbene artikle. Trgovina Robero Angi ovoga vikenda ima popust 30% za gotovinsko plaćanje na obuću i pojedine modele torbi.

U Adidasu u Rosesu traje 30% dodatnog popusta na odabrane kolekcije. Do 9. lipnja taj se popust može iskoristiti na majice dugih rukava, a od 9. do 16. lipnja na mušku i žensku odjeću. Do 5. lipnja po promotivnim cijenama nudi se i Guessova prošlogodišnja kolekcija odjeće.

U Plodinama u Brodu zdjelica za sladoled stoji 13 kn, lončić teflon 25, tave od 40 do 50, a set emajliranih lonaca 90 kn. U Intersparu kilogram ručnika stoji 60 kn, japanke 26, a torbe 40 kn. U Getrou narukvice i naočale za plivanje stoje 6, mali dječji bazen 25, a kupaće gaće 30 kuna.

Westgate organizira Ljetnu olimpijadu za djecu. U subotu i nedjelju od 17 do 19 sati mogu prisustvovati otvaranju igara te se natjecati u disciplinama poput badmintona i odbojke ili se okušati na poligonu s preprekama. Mogu pogledati i demonstraciju borilačkih vještina.

Perilica posuđa Končar u Konikomu u Osijeku snižena je sa 2299 kn na 1999 kn. Hervis u Portanovi u povodu otvaranja ima akcijske cijene, a Nike ženske tenisice stoje 249,99 kn. U Avenue Mallu sutra se održava Dječji festival “Zeko i potočić” od 10 do 13 sati i najveći dječji sajam, a od 19 sati koncert J. Houdeka.

Varteks poziva dame na “Ženski VIP shopping”, a daju 30% popusta na kolekciju proljeće/ljeto. Benetton za djecu u Varaždinu za kupnju iznad 500 kn poklanja set igračaka za zabavu u vodi. Ljekarna Farmacia u Supernovi ima 10% popusta na liniju Photoderm proizvoda za zaštitu od sunca.

(vb/VLM, rp/VLM, ij/VLM, ib/VLM, mpk)

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanjin003
16:40 03.06.2011.

A da umjesto u shopping centar odete malo npr.u PRIRODU???Tamo su isto nevjerojatni popusti,čujem da su ovaj vikend 100%-tni,priroda vam neće naplatiti apsolutno ništa za boravak u njoj.Možda čak uspijete sa svojim bližnjima popričati i o nečem pametnom ,a ne samo o tome koje su nepotrebne krpice ovaj vikend na sniženju:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije