Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječne legende

Kultne cipele Dr. Martens ove godine slave pedeseti rođendan

Dr. Martens
Arhiva VL
31.03.2010.
u 11:00

Kao što svi ljubitelji marti znaju, najpoznatiji je model ovih kultnih cipela 1460 s osam rupica.

Dr. Martens ove godine slavi svoj 50. rođendan. Kao što svi ljubitelji marti znaju, najpoznatiji je model ovih kultnih cipela 1460 s osam rupica, koji je ime dobio po datumu svog nastanka (1. travnja 1960.).

Legendarnom slavljeniku i njegovim obožavateljima ShoeBeDo priprema mnoga mala iznenađenja. Dva para upravo ovog modela oslikat će Mare Milin i Robert Sever, a na dar će ih dobiti najsretniji kupci.

Obuća koja je u početku bila namijenjena policajcima, građevinskim i tvorničkim radnicima, svoj je procvat doživjela s pojavom i razvojem subkultura - 60-ih godina martensice se veže uz skinheadse, a 70-ih uz punkere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije