Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kaufland vam jednostavno nudi – više svega!

Kaufland
Kaufland
PR
Autor
PR članak
12.02.2013.
u 08:45

Dođite u Kaufland i otkrijte ogroman asortiman proizvoda, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane!

Kaufland vam svakodnevno nudi vrhunsku kvalitetu, apsolutnu svježinu, ogroman izbor te prvoklasna jamstva i usluge. I to nije sve, svaki tjedan očekuje vas i izvrsna posebna ponuda s najboljim niskim cijenama. U Kauflandu ćete pronaći:

Više uštede
Uz naše niske cijene, svakodnevno možete štedjeti svoj novac. To vrijedi za proizvode iz cijelog našeg asortimana, za koje vam nudimo vrhunsku kvalitetu, apsolutnu svježinu, ogroman izbor te prvoklasna jamstva i usluge.

Više užitka
Kod nas ćete pronaći proizvode koji ispunjavaju najveće zahtjeve svježine i okusa, a ujedno su i tako povoljni da možete i češće uživati u njima. Dođite u Kaufland i otkrijte ogroman asortiman proizvoda, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane!

Više izbora
Koristite prednosti proizvoda naše K-Classic robne marke:

  • Zajamčena kontrola kvalitete poznatih marki!
    Visoki standardi proizvodnje, stalne kontrole i angažiranje neovisnih instituta jamče prvorazrednu kvalitetu.

  • Zadovoljstvo kupca ili povrat novca!
    Proizvodi K-Classic su kvalitetni proizvodi - zajamčeno! Ako ipak niste zadovoljni, dobit ćete svoj novac natrag bez puno priče!

Više okusa
Bilo da se radi o svježe ubranim proizvodima iz Hrvatske ili egzotičnim primjercima iz cijeloga svijeta: s našim izborom nijedna želja neće ostati neispunjena. Iz dana u dan, naši se vrijedni djelatnici brinu za nenadmašni izbor i svježinu, koju drugdje morate dugo tražiti.

Više povjerenja
Naši kupci već znaju: na Kaufland se možete osloniti! Jer mi uvažavamo vaše želje i činimo sve kako biste bili zadovoljni našim uslugama. Na taj način se brinemo da se kod nas osjećate zadovoljno te da nam se rado vratite. Naša jamstva i usluge pružaju vam sigurnost pri svakoj kupovini. To se odnosi, primjerice, na naše jamstvo svježine, brzine na blagajni, jednostavne zamjene proizvoda, kao i na naše velikodušno 3-godišnje jamstvo na sve elektrouređaje.

Informacije o najnovijim akcijama i ponudama te još puno toga možete pronaći na Kauflandovim internet stranicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?