Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trikovi

Kako ostati mlada i privlačna i u doba recesije

Ured
Arhiva VL
18.03.2010.
u 13:05

Svaka žena želi izgledati privlačno i mlađe, a u doba recesije to je još važnije jer valja pronaći dobar posao.

Većina žena i u krizi želi biti dotjerana i lijepa. No, novac, odnosno nedostatak novca, često je prepreka za to. Osim toga, žene ne žele izgledati staro. Spisateljica Charla Krupp napisala je uspješnicu "Kako ne izgledati staro" u kojoj tvrdi da je izgledati mlađe još važnije u teškim ekonomskim razdobljima.

Njezina se teorija, naime, zasniva na tome da će žena koja izgleda mlađe bolje proći na poslu. No, žena ne treba pretjerivati ako želi izgledati 20 godina mlađe, nego je dovoljno izgledati svježe i ne stariti brzo. Krupp nudi i male trikove za to.

1. Nemojte nositi naočale za čitanje na lančiću oko vrata
Ovim dajete do znanja da zaboravljate gdje su vam naočale. Podignite ih u kosu ili ih ostavljajte uvijek na istome mjestu.

2. Koristite ružičasti ruž za usne
Ružičasti ruž, uz obvezno sjajilo, najbolji je način za postizanje mladolikog izgleda. Svijetli ruž osvježit će vaše lice.

3. Prekrijte sijede
Ne dopustite da vam se na kosi vidi izrast i na njemu sijeda kosa, svakako se potrudite da to prekrijete prije nego što krenete tražiti posao.

4. Izbijelite zube
Izbjeljivanje zuba ne mora biti skup zahvat, ali će učiniti čudo za vaš izgled. Zubari tvrde da će izbjeljivač koji se može kupiti u trgovinama proizvesti jednak učinak kao i zubarski tretman.

5. Manje odjeće, ali kvalitetnije
Kupujte manje odjeće, ali neka to budu kvalitetni komadi. Crnu elegantnu suknju, na primjer, možete nositi u mnoštvu kombinacija.

6. Pripazite na obline oko trbuha
Ispravno donje rublje može rasporediti višak kilograma, koji se većinom nakuplja oko trbuha, te popraviti dojam.

7. Nosite haljine
Mnogo žena uopće nema haljinu, a upravo haljine spretno skrivaju dijelove tijela koje je najpotrebnije prikriti.

8. Nemojte nikad nositi hulahopke boje kože
Gola noga ili deblje hulahopke su u redu, ali izbjegavajte one boje kože, "nevidljive".

Ključne riječi

Komentara 3

DI
dinaa
17:23 18.03.2010.

gola noga ili deblje hulahopke su u redu,ali izbjegavajte one boje koze,\"nevidljive\" Pa ako su nevidljive zasto ih izbjegavati!!!!!!! Ko li pise ove clanke da mi je znati???????

TN
tamo-neka
15:38 18.03.2010.

...je l\' ovo neka zajeb****** il\' VL to ozbiljno?

MI
Milkica
15:51 18.03.2010.

O nepsimenih li \"novinara\"! Kako ostati mladi i privlačni, a ne mlada i privlačna. Ko one babe u apoteci: \"Jeste probalA ove tablete?\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije