Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"it" djevojka

Jessica Alba: Dosta mi je toga da me gledaju kao objekt

jessica alba (1)
Pixsell
14.01.2013.
u 00:01

Jessica Alba u nekoliko je godina iz seksi akcijske junakinje postala chic i elegantna poslovna žena. Danas se bavi proizvodnjom ekoloških stvari za djecu i bebe, a od majčinstva je profitirao i njezin stil

Jessica Alba, američka glumica koja je zahvaljujući laskajućoj kombinaciji danskih, francuskih i meksičkih gena već godinama na popisu najseksi žena na svijetu, posljednjih mjeseci odvojila se od svjetla reflektora kako bi započela vlastiti biznis. Daleko od crvenog tepiha i slavnih kolega, Jessica je pokrenula The Honest Company, tvrtku koja se bavi proizvodnjom netoksičnih i prirodnih proizvoda za djecu. “Prije tri i pol godine pronašla sam svoju stariju kćer Honor u kolijevci kako jede komadiće pelena. Zgrozila sam se pri pomisli koje sve kemikalije idu u taj gel za zadržavanje tekućine i odlučila pokrenuti brend uz koji majke mogu biti bezbrižne”, prisjeća se zvijezda Sin Cityja i serije Anđeo tame.

Iako se ova 31-godišnja ljepotica itekako trudi biti samo još jedna zabrinuta majka, to joj nikako ne uspijeva – njezin status seks simbola, ali i miljenice modnog svijeta, omogućio joj je da u apsolutno svakoj situaciji izgleda besprijekorno. Bilo da ide na igralište s kćerima Honor (4) i Haven (9 mjeseci) ili na filmsku premijeru, fotografije Jessice Albe dostupne su njezinim fanovima u roku od nekoliko minuta. Za razliku od većine svojih kolegica koje svoj stil duguju dobro promišljenim planovima stilista i modnih kuća, Jessica je prava trendseterica i to pokazuje upravo u situacijama kad misli da je nitko ne gleda. Kombinacija opuštenog kalifornijskog stila i transformacije iz djevojke u ljubiteljicu visoke mode koja je došla s godinama provedenim u oku javnosti, Jessica je oduševila doista impresivan popis dizajnerskih zvijezda – Alber Elbaz, Donatella Versace i Narciso Rodriguez mogu birati tko će nositi njihove kreacije, a Jess je visoko na popisu.

“Ona je nevjerojatno lijepa, ima vlastiti unikatni stil i zato svi prate što nosi”, izjavio je Narciso Rodriguez, dok je njegova kolegica Donatella ishvalila Albinu liniju. “Ima savršeno tijelo, seksi s oblinama. Vjerna je samoj sebi i uvijek izgleda novo i zanimljivo, no nikad vulgarno”, pohvalila je dizajnerica. Jessica Alba doista je daleko stigla – njezine fotografije s početaka karijere pokazuju je u pripijenim trapericama, kratkim topićima i uskim haljinama iz kojih su njezine obline iskakale. “Anđeo tame premijerno je prikazan kad sam imala 19 – morala sam biti seksi i opaka akcijska junakinja”, objašnjava Jessica.

“Shvatila sam da me svi gledaju kao objekt i bilo mi je neugodno. Željela sam biti chic i elegantna! Brak i majčinstvo učinili su me sigurnijom u sebe. Mislim da je tajna u tome što se ne odijevam za muškarce, nego za sebe. Ako ću odjenuti nešto kratko, mora biti zatvoreno na prsima”, zaključila je Jessica.     

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pancake
13:58 14.01.2013.

ti bi bila glumica a ne bi da te gledaju kao seksualni objekt! e pa ne može! pogotovo nakon serije "anđeo tame"

M3
Miške 3
14:14 14.01.2013.

Budi sretna dok te gledaju kao seksualni objekt. Inače, prelijepa mi je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije