Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukotvorine

Jeftinije, zdravije i zabavno - izrada sapuna
u kućnoj radinosti

dijete
11.06.2011.
u 09:00

Nedavno je s radom počeo prvi specijalizirani portal sapunomanija.hr koji nudi sve za izradu sapuna u kućnoj radinosti

Nedavno je s radom počeo prvi specijalizirani portal sapunomanija.hr koji nudi sve za izradu sapuna u kućnoj radinosti, bez štetnih dodataka i na potpuno prirodnoj osnovi. Nudi veliki izbor kvalitetnih prirodnih materijala te raznog pribora potrebnog za jednostavnu kućnu izradu sapuna - sapunske baze, razne mirise i boje, eterična i bazna ulja, kalupe, te ukrase potvrđene i atestirane kvalitete.

Kako bismo vam dokazali jednostavnost izrade sapuna u svakom domu, na portalu se nalaze i upute korak po korak te korisni savjeti. Svakog četvrtka od 18 sati u Preradovićevoj 34 održavaju se radionice na kojima se uza stručno vodstvo mogu naučiti osnove izrade “melt&pour” sapuna.

Ključne riječi

Komentara 1

OD
otac_domovine
12:00 11.06.2011.

Očekujemo kaznene prijave, zatvaranje možda i premlaćivanje onih koji su se usudili biti konkurencija farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije