Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERIJERI

Jednostavnim promjenama u domu dočekajte proljeće spremni

dječja soba
arhiva vl
23.03.2010.
u 17:43

Toplije vrijeme i dolazak proljeća jednostavno zovu na promjene dekoracija u domu.


Toplije vrijeme jednostavno zove na promjene dekoracija u domu. Jednostavni i jeftini zahvati mogu učiniti čuda za dom, ali i za vaše raspoloženje. Slijedi nekoliko praktičnih savjeta kako pripremiti stan ili kuću za proljeće.

Lagano

Imate li u stanu teške zavjese i starinske sofe, vrijeme je za promjene. Proljeće trpi samo lagane lepršave materijale. Naravno to ne znači da morate kupiti novi namještaj – samo preko ovoga prebacite plahte ili deke živih boja.

Tepih – da ili ne?
Ugodni topli tepisi savršeno upotpunjuju prostor zimi, no s porastom temperature možda je ipak bolje rješenje zarolati ih i smjestiti na sigurno. Prije ih, naravno, nije na odmet očistiti.

Pogled
Zaklanjaju li vam zavjese, biljke i rublje pogled van, nađite alternativu. Pogled na plavo nebo, sunce koje ulazi u sobu i miris proljeća u zraku – kome treba više.

Biljke
Držite li u kući iz nekog razloga umjetno cvijeće, ovo je krajnji trenutak da ga se riješite. Proljeće je vrijeme za žive biljke, bilo u teglici ili vazi. Ispunite svoj dom cvjetnim aromama.

Očistite ormare i police
Savršeni trenutak da iz stana izbacite sve suvišno. Pravilo koje treba slijediti – ako nešto niste odjenuli zadnjih godinu dana, onda i nećete. Što se figurica na policama tiče, za početak uklonite one oštećene – prema fengh shuiju, naime, oštećeni predmeti odašilju i lošu energiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?