Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je u pitanju

Iznenađujuće: Kako muškarci reagiraju na preljub?

svađa, par, partneri, ljubav, prekid (1)
Thinkstock
02.04.2013.
u 10:45

Otkriće da muškarci opraštaju prijevaru i nije neka novost, ali iznenađuje koliki postotak njih može "prijeći" preko nje...

Nakon što ih partnerica ili supruga prevari, čak 92 posto muškaraca želi spasiti brak, otkrilo je istraživanje stranice Survive Her Affair u kojem je sudjelovalo 1500 "prevarenih" muškaraca.

Dakle, muškarci su skloni opraštanju jer suprugu vole i dalje, a svoju ljubav "u dobru i zlu" priznalo je njih čak 71 posto, piše Huffingtonpost.

I prijašnja su istraživanja pokazala slične rezultate. Internetska stranica OurTime.com pokazalo je da čak 42 posto odraslih osoba nakon prijevare želi raditi na očuvanju veze, što uvelike mijenja imidž koji prati muškarce, a to je da nikako ne mogu prijeći preko prijevare.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije