Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll fashion.hr

Ivica Klarić predstavio kolekciju i kampanju za jesen i zimu 2014.

ivica klaric (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
20.03.2013.
u 00:01

Desetogodišnju proslavu brenda Ivica Klarić najavio je posebnom modnom kampanjom čije je zaštitno lice Vlaho Arbulić. Ovom kampanjom predstavljene su tri linije - poslovna IK linija za ozbiljnog muškarca, casual liniju te IK Studio Young

Ivica Klarić, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih modnih dizajnera u Hrvatskoj, ove godine slavi 10 godina od pokretanja IK STUDIJA, brenda koji je kroz godine postao sinonim za izradu najkvalitetnijih hrvatskih odijela. Povodom te značajne modne godišnjice Ivica je na Perwoll Fashion.hr-u održao veliku reviju pod pokroviteljstvom modnog portala Fashion.hr Style community.

Punih 10 godina prošlo je od kada je Ivica Klarić otvorio vrata svojeg IK STUDIJA. U tom velikom razdoblju Ivica je oduševljavao javnost svojim iznimnim kolekcijama i kampanjama iz sezone u sezonu. Kreirajući i muške i ženske modele postajao je sve jača i zapaženija karika u hrvatskom modnom lancu. Zadnjih 6 sezona okrenuo se kreiranju i izradi isključivo muških kolekcija te ga vrlo često nazivaju kraljem hrvatske muške mode. Poznat je po svojoj estetici, besprijekornom kroju te fenomenalnoj izradi po mjeri. Desetogodišnju proslavu na pisti Perwoll Fashion.hr-a Ivica najavljuje posebnom modnom kampanjom.

Glavni protagonist i zaštitno lice kampanje za sezonu jesen-zima 2013/2014. mladi je Vlaho Arbulić, koji je pred objektivom Jelene Balić izvrsno predstavio Klarićeve tri linije – poslovnu IK liniju za ozbiljnog muškarca, casual liniju te IK STUDIO young. Kampanja je snimana u prekrasnom abijentu Ministry Of Beauty u Zagrebu, a za make up & frizuru pobrinula se Silvija Stojanović. U prvom planu je kolekcija za jesen zimu, koja se temelji na nepresušnoj engleskoj klasici, najudobnijim komadima muških odjevnih predmeta, sakoa, kaputa, jakni i hlača. Moglo bi se reći da se radi o bezvremenskim komadima koji su naglašeni detaljima i koji su kao takvi karakteristični za kolekcije IK STUDIJA. Linije prisutne u kolekciji su svakako slim fit, a isto tako je prisutan i komfor koji je “must have“ za sljedeću sezonu. Kolekcija je u tamnim tonovima smeđe, plave i sive, uz to i bež nijanse se protežu i u detaljima poput paspula i gumba na pojedinim odjevnim predmetima. Neizostavna crna okosnica je kolekcije i u teksturama i u gramažama.

Na samoj reviji na Perwoll Fashion.hr-u Ivica je predstavio i reinterpretirane komade iz prethodnih kolekcija IK STUDIJA koji su vješto uklopljeni u novu kolekciju. Time se pokazuje bezvremenost samih komada, odnosno stil koji u ovom slučaju nadilazi trend. Ekskluzivnom revijom pod pokroviteljstvom Fashion.hr Style communityja, Ivica Klarić je subotu, 16. ožujka zatvorio ovosezonski Perwoll Fashion.hr.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije