Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručna pomoć

I beba od šest mjeseci u šopingu sa stilistom

stilist
18.06.2010.
u 08:00

Anu Muhar (27) i njezinu 6-mjesečnu kćer Magdalenu modno je uskladila Lidija Fištrek. Cure su u šopingu potrošile 1000 kn.

Baš kad vam zatreba mala crna haljina, nigdje ju ne možete naći. Naumili ste kupiti crvene sandale sa žutim cvjetićima, no nema ih ni za lijek... Čini se da vam je potrebna pomoć stilista koji poznaje asortiman dućana kao vlastiti džep, a pružit će i dobar modni savjet zlata vrijedan.

– Suprug mi je predložio da odem u kupnju sa stilistom jer sam na rodiljskome i treba mi pomoć oko izgleda. Stilisticu Lidiju izabrala sam jer je žena i imam više povjerenja u žene kad je stil posrijedi, a i svidjela mi se njezina biografija. Kupujemo dugu lepršavu i praktičnu haljinu za ljeto i šetnje uz more – objasnila je 27-godišnja Ana Muhar, koja je kao kupac odlučila iskoristiti uslugu besplatna stilista u City Centeru One.

Upućeni u sav asortiman

Stilistici Lidiji Fištrek zadatak nije nimalo lagan. Naime, prije odlaska u kupnju mora obaviti opsežne pripreme.

– Moram znati sav asortiman trgovina i pripremiti se za svakoga klijenta jer ljudi ne vole dugo biti u šopingu i to je glavni problem – objasnila je L. Fištrek koja s kupcem u centru provede dva sata.

– Nikada ne nagovaramo kupca da nešto kupi, neki dođu samo po savjet, a s nekima se moram i ponovno nalaziti jer ne stignemo sve kupiti. Uglavnom imam poslušne klijente i nitko ne nameće svoj stil, ali ja vidim što traže čim ih vidim – kaže L. Fištrek.

Ana je znala točno što traži, a planirala je potrošiti oko tisuću kuna. Nakon isprobane tri haljine, zajednička odluka odmah je donesena.

Ana se vraća i na jesen

– Šareno odgovara Ani i njezinu tenu. Iako smo se u početku dvoumile, ova haljina stoji najbolje – smatra L. Fištrek. Ana svoje oduševljenje nije mogla skriti, a stilista će potražiti i na jesen kad bude obnavljala garderobu.

– Što sam tražila, to sam i dobila. Nemam mnogo vremena za šopinge zbog djeteta, a sada smo brzo obavile sve što smo trebale – zadovoljna je Ana koja je izabrala i nakit uz haljinu.

Stilistica Lidija Fištrek ovaj put mogla se pohvaliti i kako je imala najmlađu klijenticu otkako radi, šestomjesečnu Magdalenu.

Iako se tog nesvakidašnjeg iskustva Magdalena neće sjećati, mama će ga i te kako zapamtiti.

– Tek joj je šest mjeseci, a već u šopingu sa stilistom. Tražimo joj neku ljetnu i laganu obuću, ali sada nismo ništa pronašli, pa ćemo morati drugi puta potražiti – kaže mama Ana.

Iako praznih ruku, Magdalena je bogatija za jedno novo iskustvo nasmiješena otišla kući.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
martina14
10:18 18.06.2010.

kao što iznad naslova lijepo piše definitivno je mami potrebna \"stručna pomoć\"!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije