Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Humanitarna aukcija predmeta u hotelu Le Meridien Lav

Le Méridien Lav (1)
Foto: Le Méridien Lav
1/5
PR
Autor
PR članak
16.04.2012.
u 12:07

Svoje nastupe potvrdili su Oliver Dragojević i Dupini, Doris Dragović, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky i Marko Pecotić te svoje sudjelovanje UNICEFOVI ambasadori dobre volje.

Kako je svoju 5. obljetnicu odlučio proslaviti zajedno s UNICEFOM na način da pomogne onima kojima je pomoć neophodna, Hotel Le Méridien Lav i UNICEF organiziraju humanitarnu gala večeru pod nazivom “Mojih pet za tvoje tri” u dvorani Grand Dalmacija u utorak, 17. travnja 2012. godine, s početkom u 20 sati.

Svoje nastupe potvrdili su Oliver Dragojević i Dupini, Doris Dragović, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky i Marko Pecotić te svoje sudjelovanje UNICEFOVI ambasadori dobre volje.

Na ovoj svečanosti bit će organizirana i humanitarna aukcija osobnih predmeta javnih osoba.

Poznate su osobe nesebično donirale svoje memorabilije, među kojima posebno valja izdvojiti Gibonnijev kip Porina iz 2000. godine za skladbu ‘’Činim pravu stvar’’, sprinterice u kojima je Blanka Vlašić osvojila svjetsko prvenstvo u Berlinu 2009. godine, potpisana lopta i potpisani dres Hrvatske rukometne reprezentacije, odijelo za spust specijalno izrađeno za Ivicu Kostelića, potpisana lopta nogometne ekipe ‘’Vatrenih’’, osobni reket Ivana Ljubičića s njegovim potpisom, potpisani dres NK Hajduk te druge vrijedne donacije. Hotel Le Méridien Lav dat će na licitaciju i dva puta po tri noćenja za dvoje i to za Hotel Westin u Veneciji te Hotel Le Méridien u Budimpešti.

Sva sredstva prikupljena od ulaznica i spomenute aukcije bit će uplaćena UNICEFU za projekt “Prve tri su još važnije!”, čiji je cilj osigurati najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

Na ovoj se svečanosti očekuje velik broj gostiju, stoga je i predviđen ograničen broj mjesta pa s rezervacijama valja požuriti.

Rezervacije se mogu izvršiti e-mailom na: reservations-split@lemeridien.com ili putem telefona: 021 500 500.

Podržimo svi ovu akciju kupnjom mjesta za stolom i učinimo dobro djelo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?