Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kuharica

Gwyneth Paltrow otkriva: tajna dobrog tena krije se u disciplini

gp
Reuters
11.07.2010.
u 17:01

Gwyneth Paltrow, koja je svijet često šokirala svojim izjavama o radikalnoj prehrani, odlučila je izdati i prvu kuharicu u kojoj otkriva tajnu svoje savršene linije

Glumica Gwyneth Paltrow (37), koja je svijet često šokirala svojim izjavama o radikalnoj prehrani, odlučila je izdati i prvu kuharicu u kojoj, kaže, otkriva tajnu svoje savršene linije i mladolikog izgleda. Žena koja je proslavila i ustoličila detoksikaciju kao moderan način života u kuharici znakovita imena “My Father’s Daughter” otkriva i svoje najdraže namirnice.

 

U uvodu knjige Gwyneth otkriva da ju je kuhanjem zarazio pokojni otac, redatelj Bruce Paltrow kojem je knjiga i posvećena. “Ocu se uvijek najbliže osjećam dok sam u kuhinji”, rekla je. Ključ za vitkost, pak, kazala je Gweneth, krije se u disciplini.

 

– Nećete se udebljati ni umrijeti od kriške pizze, ali budete li svakodnevno jeli masnu i kaloričnu hranu – zaboravite na dobar ten i na dobru liniju – savjetuje glumica te dodaje:

 

– Dan započnite svježim sokom, nabolje od cikle ili grejpa, razbudit će vas i dati vam energiju. Ručak jedite polako, a obvezno ga započnite juhom. Svaki dan. Tako ćete pojesti manje glavnog jela. Užina neka vam bude voće iz organskog uzgoja, a večera shake bogat proteinima – zaključuje Gwyneth kojoj nutricionisti predbacuju da previše inzistira na tekućoj hrani, a zlobnici da za takvu prehranu i nije potrebno kulinarsko umijeće.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
pletenica
10:44 12.07.2010.

večera shake bogat proteinima?? Daj se Gwyneth uozbilji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije