Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan muškarac

Gospodin Savršeni pije pivo, jede meso, vozi audi i telefonira mami

'Ljubav00_nnn_ekr_281211'
''
10.04.2012.
u 14:07

Osjećajnost kod muškarca cijeni 86% žena, ali 64% njih želi da muškarac kaže “volim te” kada to i misli

Jede meso i pije pivo, vozi audi, dva puta tjedno zove majku, visok je 182 centimetra, ima kratku tamnu kosu, zarađuje oko 410.000 kuna godišnje i dobro se odijeva! Ovako je savršenog muškarca koji je san svake žene opisalo 2000 ispitanica u istraživanju koje je proveo modni brend Austin Reed. U zanimljivoj anketi žene su otkrile i da ih vegetarijanac može prije odbiti nego osvojiti, a poželjno je da bude svježe obrijan, a naodmet nisu ni glatka prsa, prenosi Daily Mail.

Ljepši spol naglasio je i da bi muškarac trebao imati diplomu te pristojan posao, a zahtjevnih 15 posto inzistira na magisteriju ili doktoratu. Čak 70 posto žena kaže da bi željelo izlaziti s muškarcem koji zarađuje više od njih, a za 43 posto ispitanica važnije je da se smiju u muškom društvu i dobro zabavljaju nego da vode dubokoumne razgovore. Osjećajnost kod muškarca cijeni 86 posto žena, a 64 posto njih želi da muškarac kaže “volim te” samo onda kada to stvarno i misli.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
14:21 10.04.2012.

Pročitala sam dio u čuda a onda shvatih da je to opet neko strano istraživanje, ....da ne velim kak mi se alarm upalio kod 410.000 kn godišnje, odmah sam znala da tu nešto ne štima....

ME
melkior007
14:23 10.04.2012.

Drage moje dame, zato i ima sve manje brakova kad imate nerealna očekivanja. 15%ih očekuje magisterij ili doktorat kod muškaraca, a ne mogu biti i npr. prodavačice u Konzumu, jer miskle da su slatke i da će ih takakv oženiti.A takav muškarac u pravilu traži bogate udavače ili sa dobrim pedigreom u obitelji, kako bi si poboljšao šanse za napredovanje.

HL
hlad
09:07 12.04.2012.

Koja je ovo generalizacija. Znači da su \"sve\" žene sponzoruše i primitivke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije