Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermarketi

Getro je najprljaviji, a Interspar najčistiji lanac

trgovina
Arhiva Večernjeg lista
20.04.2010.
u 17:00

U anketi portala supermarketi.info u 12 je tjedana svoje odgovore dalo 430 čitatelja. Neki su odgovori očekivani, neki ne.

U Getrou je higijena najlošija, a najčistiji je Interspar, misle čitatelji portala supermarketi.info. Njih je 430 u 12-ak tjedana odgovorilo na anketno pitanje „U kojem supermarketu, od onih koje ste posjetili, držite da je higijena na najnižoj razini?” 

Za nedostatak higijene Getro je prozvalo njih 79, a pretpostavlja se da tom dojmu pridonosi izgled skladišta i stalno “presretanje” viličara koji slažu robu s gomila paleta. 

Anketare je iskreno iznenadila percepcija Konzuma, koji je 75 glasova dovelo na drugo neslavno mjesto, pa pretpostavljaju da je to tako zbog malih trgovina koje su nerijetko pretijesne, ili zato što je riječ o jednom od najposjećenijih lanaca, pa mnogi i ne znaju kako je u drugima. Slijede Plodine sa 60 glasova, Kaufland sa 46, Lidl sa 41 i Diona sa 34. Metro je dobio 22 glasa premda je, smatraju na supermarketi.info, riječ o istom dojmu kao i kod Getroa. 

Billa je dobila 21 glas, a visoko mišljenje o higijeni kupci imaju i o supermarketima Mercator (sedam glasova).

Ključne riječi

Komentara 1

JU
junije
21:52 21.04.2010.

pa to je sve samo dojam kupaca, trebalo bi napraviti pravo istraživanje. npr. sanitarna da ga napravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije