Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

Feminizirani muškarci ženama postaju poželjniji od muževnih

'ronaldo_nnn_ziv_090710'
''
10.07.2010.
u 09:00

Znanstvenici kažu da s poboljšanjem zdravstvene zaštite ‘grubijani’ imaju manje izgleda kod žena

Na sveopće čuđenje svojih poklonika, bazenom u New Yorku prošetao se s nalakiranim noktima na nogama i tako pokazao svoju ‘ženstvenu stranu’. Zlobnici bi rekli da se Cristiano Ronaldo na pomalo neobičan način sprema za ulogu samohranog oca (o čemu je prije koji dan obavijestio javnost), a modni svijet takvu je ekshibiciju pozdravio – ovacijama. Doista, zbog takva modnog dodatka odavno nema mjesta čuđenju, a termin ‘feminizirani muškarac’ rijetko gdje još može poslužiti kao uvreda. Čak i kod nas. 

Uostalom, nije li Damir Urban ‘prošetao’ nalakirane nokte na našim prostorima davno prije Ronalda, nije li, kao i Luka Nižetić, još odavno promovirao suknju na nastupima, nismo li već putem medija zavirili u ormar ‘modnog mačka’ Marka Grubnića na kojemu bi mu pozavidjela svaka žena? Čini se da je feminizirano čak i poželjno. 

Jer, znanstvenici sa Sveučilišta u Aberdeenu utvrdili su da, s poboljšanjem zdravstvene zaštite, muževniji muškarci imaju sve manje izgleda kod žena. 

“To bi moglo objasniti zašto se danas ženama više sviđaju feminizirane filmske zvijezde poput Johnnyja Deppa i Orlanda Blooma, za razliku od prijašnjih vremena, kada su im se sviđali glumci kao što su Clark Gable i Sean Connery”, objasnila je voditeljica istraživanja, znanstvenica dr. Lisa DeBruine.

Ključne riječi

Komentara 14

DO
doublebubble
14:24 12.07.2010.

Zaista je svatko lijep na svoj način i izgled je svakako najmanje bitan za sreću u životu. ALI molil vas, navedite mi jednu osobu koja ne voli da je muško - muško!! Ne razumijem tu mušku potrebu za lakiranjem noktiju i oblaćenjem suknji. Neke stvari jednostavno treba ostaviti ženama... nama to bolje stoji :)

TM
tesla moj ponos
18:11 24.06.2011.

Svakoj ženi a i muškarcu treba jedan radni i jedan paradni dečko/žena ! Za preživjeti !

PI
pikoa
19:51 26.08.2011.

nije istina garantiram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije