Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolucionarno

Dva broja veće grudi bez estetske kirurgije

grudnjak
13.05.2010.
u 15:25

Za razliku od uobičajenih push-up grudnjaka koji obično samo stisnu grudi zbog čega izgledaju veće, novi proizvod Marks&Spencera čini ih općenito većima.

Za razliku od uobičajenih push-up grudnjaka koji obično samo stisnu grudi zbog čega one izgledaju veće, novi proizvod Marks&Spencera čini ih općenito većima. Naime grudnjak Add 2 Cup Size koristi nevjerojatno laganu pjenu koja je dvostruko lakša od svih uobičajenih umetaka od gela u "push-up" grudnjacima.

Novi model grudnjaka ima i naramenice koje se mogu križati na leđima čime se stvara dodani učinak bujnosti.

-  Smatramo da će se "push-up" grudnjaci vratiti ove jeseni, a kako mi u M&S-u pažljivo pratimo najnovije trendove, odlučili smo ih uvesti u sve naše trgovine. Tako pomažemo ženama da bez ekstremnih rješenja poput operacija dobiju punije grudi – objasnila je glavna dizajnerica donjeg rublja za M&S Soozie Jenkinson dodavši kako je njihov novi grudnjak uistinu revolucionaran jer ima fantastičan učinak, a ujedno je lagan, udoban i može se svakodnevno nositi.
Grudnjak u trgovine stiže u srpnju po cijeni od 20 funti.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar kelt
kelt
08:35 14.05.2010.

Zašto bi uopće itko htio da mu grudi izgledaju veće?

LO
lonili
08:39 14.05.2010.

Nema loših sisa, sve su dobre..

Avatar blackula9
blackula9
00:11 22.05.2010.

1. sise su lijepe ali nisu ono što odlučuje da li će nam se netko svidjeti (najvažnija sporedna stvar:) 2.bilo kakve prirodne sise su uvijek ljepše od silikonki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije