Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Doutzen Kroes: Najljepša Victorijina anđelica velika srca!

doutzen (1)
Press Association/PIXSELL
04.01.2013.
u 00:01

Nizozemska ljepotica u kratkom je roku postala jedno od najprepoznatljivijih lica Victoria’s Secreta. Sa 27 godina potpisala je i unosan ugovor s L’Orealom koji ju je doveo na listu najbolje plaćenih modela na svijetu

Doutzen Kroes, po mnogima daleko najljepši Victorijin anđeo, prava je veteranka u modnom biznisu. Ova dvadesetsedmogodišnja Nizozemka posljednjih pet godina radi bez prestanka - otkad je napravila prve korake na pisti, Doutzen je postala jedna od najprepoznatljivijih manekenki Victoria’s Secreta iako je za brend prvi put čula kad ju je matična agencija poslala na snimanje u New York. U posljednjih nekoliko godina snimila je i kampanje za Calvina Kleina, Gucci, Tommyja Hilfigera, Escadu, Dolce & Gabbanu te Valentina.

“Obožavam ovaj posao! Puno putujem i to uglavnom na topla mjesta koja imaju prekrasne plaže kada snimamo kataloge za Victoria’s Secret! Spavamo u najljepšim hotelima i radimo s najboljim stilistima, frizerima i vizažistima na svijetu!”, oduševljeno kaže Doutzen. Uzor tisućama djevojaka diljem svijeta, prelijepa Nizozemka kaže da itekako pazi na svoj imidž. “Vrlo često posjećujem svoju agenciju kako bismo razgovarali o dojmu koji ostavljam. Ali, meni nije teško paziti na neke stvari. Hranim se zdravo, znam što moram jesti, volim vježbati i brinuti za svoje tijelo. Ne jedem puno čokolade ni slatkiša, a obožavam kokosovo mlijeko! U ovom poslu morate se odreći nekih stvari, no ja ga stvarno volim pa mi te žrtve nisu teške”, otkrila je manekenka koja je u sretnom braku s DJ-em Sunneryjem Jamesom, s kojim ima i dvogodišnjeg sina Phyllona.

“Svi su me pitali kako sam tako brzo skinula kilograme nakon poroda, ali stvarno nije bilo teško. Inače redovito vježbam pa sam bila u dobroj formi, a danas stalno trčim za Phyllonom tako da jedva uspijem zgrabiti bananu ili jabuku usput. Zapravo, još sam mršavija no prije poroda!”, tvrdi Doutzen. Osim izgleda, Doutzen ima i besprijekoran stil, koji je izgradila surađujući s eminentnim dizajnerskim imenima. “Obožavam Azzedinea Alaiju! Njegova torbica moj je omiljeni accessoire koji ide uz doista sve, a kad bih mogla birati samo jedno ime koje bi mi se nalazilo u garderobi - to bi bilo Alaia!”, priznaje manekenka. A čini se kako si Alaine kreacije bez problema može priuštiti - već nekoliko godina nalazi se na popisu top 10 modela koji najviše zarađuju.

Osim ugovora s najpoznatijim brendom donjeg rublja, Doutzen je ove godine započela i jednako unosnu suradnju s L’Orealom. a dio svoje zarade velikodušno daje humanitarnoj udruzi Dance4Life koja podiže svijest o AIDS-u i HIV-u među tinejdžerima.     

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kreont
06:58 04.01.2013.

jadan tvoj muž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije