Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENA PROŠLOST

Dolores Lambaša s 19 godina bila u vezi s dilerom droge i oružja

lambaša
Dalibor Urukalović/24 sata
13.10.2009.
u 08:46

Bivša Doloresina prijateljica otkrila je da je glumica prije devet godina bila u vezi s dilerom droge i oružja u invalidskim kolicima Nedjeljkom Šulekom koji je od nje stariji 16 godina.

Bivša prijateljica Dolores Lambaše otkrila je da je mlada glumica prije devet godina, kao 19-godišnjakinja bila u vezi s dilerom droge i oružja u invalidskim kolicima Nedjeljkom Šulekom koji je od nje stariji 16 godina.

Par je u lipnju 2000. godine s društvom proveo tri dana u Dubrovniku o čemu je za tjednik Arenu pričom i fotografijama posvjedočila 30-godišnja Marina P. koja se u to vrijeme družila s Dolores.

- Nedjeljko je na prvu ruku bio vrlo šarmantan muškarac. Iako je bio invalid, potpuno oduzet od struka naniže, nije se osjećao bespomoćnim niti se prikazivao kao čovjek kojemu treba pomoć. Čak smo se i posvađali nakon sat vremena poznanstva jer se naljutio što sam se usudila platiti kavu u hotelskom aperitiv baru - ispričala je Marina u intervjuu za Arenu.

Tijekom kratkog, ali razuzdanog provoda u Dubrovniku, posjetili su striptiz bar u kojem su djevojkama stizale runde pića, brojevi telefona te su padali brojni komplimenti od dubrovačkih mladića i američkih mornara. Dolores je, tvrdi Marina, u nepunih sat vremena postala kraljica večeri, bila je puna energije, samouvjerena, hrabra i vrlo direktna.

- Bila je vrlo dostojanstvena, prava dama, i s njom se trebalo ponašati džentlmenski. Jedino se s takvima upuštala u priču dulje od minute.

Nakon tri godine veze sa Šulekom, Lambaša je prohodala s Ivom Gregurevićem te potpuno iz života izbrisala stare prijatelje. Marina ju je 2003. godine srela na jednom događanju, ali se ova pravila da je ne poznaje.

Ime Nedjeljka Šuleka često se provlačilo kroz crnu kroniku. Počinio je nekoliko teških kaznenih djela zbog kojih mu slijede godine robije, a za neka se još uvijek vode sudski postupci.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar punkufer
punkufer
11:05 13.10.2009.

Vijesti o sponzorušama, profuknjačama i droljicama nikad dosta.

MA
majstor
09:20 13.10.2009.

Zaboga, koji su ovi i zasto nas ovo zanima? Al ste novinari za k. stvarno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije