Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dođite na Gastro.hr radionice i probudite proljeće na tanjuru

Gastro.hr (1)
Gastro.hr
PR
Autor
PR članak
22.03.2013.
u 14:50

Ususret proljeću i Uskrsu dođite na Gastro.hr radionice kuhanja u Centru Kaptol 29. i 30. ožujka pod kuharskim palicama chefova Branka Ognjenovića, Tomislava Nikšića, Igora Čurčića i Đurđice Protić

Na zabavnim i edukativnim radionicama Ususret proljeću, koje za sve ljubitelje gastronomije organizira portal Gastro.hr, inspirirajte se za pripremu uskršnje trpeze te naučite spravljati 12 različitih jela koristeći zdrave i svježe sezonske namirnice koje će vam profesionalni kuhari prezentirati u njihovim neodoljivim proljetnim interpretacijama. Ulaz na radionice je besplatan i nisu potrebne pojedinačne prijave, a svoje gastronomske tajne s vama će nesebično podijeliti hrvatski chefovi Branko Ognjenović, Tomislav Nikšić, Igor Čurčić i Đurđica Protić.

Chefovi vam pripremaju 12 proljetnih delicija

U petak 29. ožujka akademik kulinarstva te jedan od Gastro chefova Branko Ognjenović održat će dvije radionice u terminima od 17 do 20.30 sati te vam predstaviti pripremu ragua od sipica s bobom i čilijem, namaza od jaja i medinog luka, poširanih jaja na više različitih načina i tortica od lisnatog tijesta.

U subotu 30. ožujka radionica će se održati od 10 do 13.30 sati, s time da u prvom dijelu možete uživati u delicijama chefa restorana OXBO Urban Bar & Grill Tomislava Nikšića. On vam priprema juhu od graška s listićima prženih badema, salatu od heljdinih rezanaca i sezonskog povrća iz woka te tart od rabarbare i jagoda, a nakon njega kuharsku palicu preuzimaju Đurđica Protić i chef Igor Čurčić iz Zvona Catering koji će vas zadiviti janjetinom s marokanskim začinima, hummusom i chutneyjem, cupcakesima s bananom i još mnogo drugih jela.

Čekamo vas u Centru Kaptol

Pored recepata i savjeta profesionalnih kuhara, na svakoj od radionica održat će se i tombola u kojoj možete osvojiti bogate poklon-pakete. Dođite stoga u Centar Kaptol u Zagrebu na drugi kat, naučite nešto novo, osvajajte vrijedne nagrade i degustirajte ukusna proljetna jela s potpisom kreativnih kuharskih profesionalaca!

Više informacija potražite www.gastro.hr/radionice.

Želite prijaviti greške?