Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrota u modi

Dizajnerske lutkice za djecu s teškoćama

unicef lutkice
Foto: UNICEF
1/3
02.10.2012.
u 22:26

Unikatne krpene lutkice "Braco i seka" prodavat će se po cijeni od 500 kuna, a ulaznice za modnu reviju koštaju od 200 kuna

Najpoznatiji hrvatski dizajneri našli su se u zajedničkoj misiji – dizajnirali su lutkice za udomljivanje djece s teškoćama. Humanitarnu modnu večer pod nazivom „Dobrota je uvijek u modi\" organizira UNICEF 6. listopada u Laubi u sklopu jubilarnog 20. Cro-à-portera. Hrvatski dizajneri poput Aleksandre Dojčinović, Borisa Pavlina, Hippy Garden, Linee Exclusive, Matija Vuica i mnogi drugi za tu su priliku izradili unikatne krpene lutkice \"Seka i braco\" koje će i predstaviti na večeri, a prodavat će se po cijeni od 500 kuna.

Sav prihod od prodaje ulaznica i lutkica namijenjen je UNICEF-ovu programu za poticanje udomiteljstva djece s teškoćama u razvoju.

Ulaznice za ovu posebnu večer mogu se kupiti po 200 kuna u UNICEF-ovoj trgovini u Ilici 8, Medveščak Fan Shopu u Teslinoj 6 te u Eventim ticket Shopu u Jurišićevoj 2a te na www.eventim.hr.

Posjetitelje očekuje i jubilarna revija modnog atelijera „Boudoir\" 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije