Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek nešto...

Čuvajte se nepotrebnih svađa na odmoru!

Plaža
30.07.2012.
u 17:17

Najveći razlog za svađu na godišnjem odmoru nestašni su pogledi snažnijeg spola kojim motre druge žene na plaži i bazenu...

 

Sport ili izležavanje na plaži, zagledavanje djevojaka u kupaćim kostimima ili  nošenje prtljage – najčešći su uzroci svađa na ljetnom godišnjem odmoru, zaključci su studije britanskog portala Latedeals.com. Tri četvrtine parova posvađa se barem dva puta, a obavezno prije nego što krenu na put. I to ni zbog čega drugog nego – prtljage! Muškarci negoduju jer misle da su partnerice ponijele više stvari nego što im je potrebno, a one pak muškarcima prigovaraju jer nisu dovoljno opremljeni. Veliki je problem i budžet koji, ako nije određen, može svima izazvati velike glavobolje i vrlo neugodne situacije jer se partneri ne mogu dogovoriti tko je glavni za raspolaganje novcem te koliko će se najviše potrošiti. Često problem predstavlja i izbor restorana te konzumiranje previše alkohola, prenosi Telegraph.

Kad je riječ o plaži i uživanju u morskim radostima, muškarci se najčešće upuštaju u fizičke aktivnosti poput odbojke na pijesku ili plivanja, dok se žene više vole izležavati na plaži, pa je i to razlog za neslaganje. A najveći razlog za svađu na godišnjem odmoru nestašni su pogledi snažnijeg spola kojim prate druge žene na plaži i bazenu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:41 31.07.2012.

pa tko kaže ženi da i ona ne može baciti oko i provjeriti situaciju, oko se okom izbija a ne raditi dramu od toga......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije