Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprema za ljeto

Cijena njege: Pedikura košta 100, depilacija od 40 kuna

nokti, pedikura, tretman (1)
Boris Scitar/PIXSELL
18.04.2013.
u 12:00

Među najskupljim tretmanima su oni za pomlađivanje i anticelulitni. Među popularnim tretmanima je depilacija, a rješava muke na dulje vrijeme

Nakon duge zime, jedva smo dočekali spremiti duboko u ormare neudobnu zimsku obuću i teške kapute. No, otvorenija odjeća i obuća zahtijeva i njegovano tijelo. Pravo vrijeme za posjet kozmetičkim salonima u kojima danas možete obaviti gotovo sve, od depilacije i masaže do tretmana mršavljenja i pomlađivanja kože.

Odaberite prave tretmane

Naravno, sve to košta. Zato je važno da znate koji su vam tretmani doista potrebni kao dio pripreme za ljeto, koje možete napraviti sami kod kuće, a bez kojih možete i dočekati ljeto.

To ovisi prije svega i o izgledu tijela, zdravstvenom stanju i afinitetima. Ipak, nekoliko je tretmana koji svima dobro dođu, poput pedikure ili pilinga tijela.

Zahvaljujući tretmanu pedikure osjećat ćete se bolje, noge će biti “lakše” i bez srama ćete pokazivati prstiće u novim sandalama, dok je piling tijela odličan jer uklanja mrtve stanice s površine kože i omogućuje koži da diše.

Iako je na izgled jeftinije kupiti britvicu i pjenu za brijanje ili uložiti u aparat za skidanje dlačica, depilacija je jedan od najpopularnijih tretmana u salonima. Ponajprije zato što na dulje vrijeme uklanja nepoželjne dlačice s nogu, ruku, bikini zone...

Potražite sniženja

Skuplji i samim time manje dostupni su raznorazni anticelulitni tretmani i tretmani mršavljenja čije se cijene kreću od 250 kuna pa do nekoliko tisuća kuna, ali potrebno je više tretmana da bi se postigao željeni učinak. Zato je takve tretmane najbolje potražiti snižene i do 70 posto na portalima grupne kupnje.

Ili, uz zdravu i uravnoteženu prehranu te vježbanje nekoliko puta tjedno, do ljeta možete zablistati i pokazati svoje vitko tijelo, a to ne zahtijeva puno novca već disciplinu i kontrolu.

>> Razveselite svoju kosu tretmanima koji će joj dati mekoću i sjaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije