Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjenometar

Britanac rundu pića platio 8 tisuća kuna, žena prijeti tužbom

enigma
Ivo Čagalj/pixsell
17.06.2010.
u 09:00

U stranoj ste državi poslom, ali imate vremena za opuštanje. Uvečer poželite popiti piće i ulazite u klub gdje vam prilaze vrlo slobodne djevojke.

U stranoj ste državi poslom, ali imate vremena za opuštanje. Uvečer poželite popiti piće i ulazite u klub gdje vam prilaze vrlo slobodne djevojke. Neugodno vam je reći da ne želite njihovo društvo, ali ne prihvaćate njihove ponude za ples u krilu. One naručuju šampanjac, a vi nakon pića poželite otići. Plaćate račun karticom, ukucavate PIN i izlazite iz kluba.

Bezrezervno povjerenje

Ovaj vas je izlazak koštao 7990 kuna. Točno toliko svoju je naivnost platio Britanac Isac. R. jedne večeri u splitskom klubu Enigma. No, iznos je uočila tek njegova supruga, Sally R. (podaci poznati redakciji), kad se Isac vratio u Englesku. Ne dovodeći u pitanje suprugovu iskrenost, saznala je da je tom svotom, njihovom zajedničkom karticom (iako ima i vlastitu) platio – piće. Ne odgađajući niti trenutka, Sally je kontaktirala medije u Hrvatskoj, odlučna da na bilo koji način vrati svoj novac, a vlasnika, ako zatreba, tuži.

- Vjerujem svom suprugu. Čak i da je napravio nešto nedolično, smatram da nije toliko lud da to plati zajedničkom karticom. Dok je ukucavao PIN, djevojka mu je odvlačila pažnju, pa nije niti pogledao koliki je iznos na ekranu – ljutita je Sally, koja se, kako neslužbeno doznajemo, za pomoć obratila i britanskom veleposlanstvu. Vlasnika kluba nije uspjela kontaktirati pa smo ga nazvali i preveli Sallyine riječi.

- Ja radim ovaj posao od 2003. godine, dosad nikad nisam imao problema – uz smiješak je odgovorio Dražen Ordulj, vlasnik kluba Enigma.

Diskrecija zajamčena


Ovakvi slučajevi nisu mu strani, ali policija, kaže, zna da posluje kako treba, pa ga ostavljaju na miru. Zadovoljni su, kaže, i klijenti koji ovdje ostavljaju svote novca daleko veće nego je to bio slučaj s Britancem.

- Ja razumijem da je u ovakvim situacijama teško opravdati supruzi, ali gospodin se ovdje dobro proveo za te novce. Ljudi ovdje ostavljaju po 20, 30 tisuća kuna. Ako dođete u erotski klub, zabavljate se u društvu djevojaka. Ali diskrecija je zajamčena svima – odlučno svoju stranu drži Ordulj, dodajući da ima i snimke na kojima je Isac. Siguran u svoju ispravnost, nije mu smetalo da ga u novinama ‘nagazimo’, jer,nitko u klub ne odlazi pod prisilom. No, Sally se s njim ne bi složila.

- To samo dokazuje da zna da je to što radi ilegalno, ali se ne boji da će zbog toga odgovarati. Ja ću učiniti sve da ipak tako bude.

Tko je u pravu,nije lako izričito tvrditi. No, Sally neće odustati dok se istina ne istjera na vidjelo. Hrvatska je, kaže, popularna među mladim Britancima, ali ovo nije ‘plus’. Kontaktirala je i britanske medije, a nije teško zaključiti kome će oni povjerovati.

Komentara 124

RK
rkrpanic
23:24 17.06.2010.

kad mu dođe pet šest obrijano nabrijanih pravih engleza ......... zvat će se la mižerija mižerija

Avatar B
B
23:26 17.06.2010.

17.06.2010. u 23:06h qm. je napisao/la: \"...i LA Mirage i LE Mirage je u redu...\" la mirage je u redu jedino ako si šipac u francuskoj...

OB
-obrisani-
21:01 17.06.2010.

Englez je možda konzumirao \"PUŠENJE\", pa je POPUŠIO, e neka ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije