Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potencijalno opasni

Braun povukao iz prodaje jedan od modela sušila za kosu

sušilo
19.05.2010.
u 12:50

Sušilo je opasno ako se ne koristi točno kako je navedeno u uputama te se ne smije ostavljati uključeno u struju.

Kao mjeru predostrožnosti, njemačka je tvrtka Braun u Kronbergu iz prodaje dobrovoljno povlači sušila za kosu Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour. Na druge modele Braun sušila za kosu i ostalih uređaja za oblikovanje kose ovo povlačenje ne utječe te ih potrošači mogu nastaviti koristiti bez bojazni.

Povlačenje ovih proizvoda pokrenuto je zbog toga što mali broj sušila za kosu navedenih modela nije u skladu s visokim standardima kvalitete Brauna te predstavljaju signurnosni rizik ako se ne koriste prema priloženim sigurnosnim uputama na proizvodu.

Ako se navedena sušila, naime, ostave uključena u struju nakon uporabe te ako se sušilo ostavi u vrlo vlažnom prostoru, postoji mali rizik da će doći do kratkog spoja, pregrijavanja, zapaljenja, čak i kada je sušilo ugašeno. Opozvana sušila su model “3549”, proizvođačkih kodova od “701” do “852”. Model proizvoda je otisnut na dršci sušila, a proizvođački se kod nalazi na ulaznom otvoru mrežice koji možete pronaći kada uklonite zaštitni filter na pozadini sušila.

Potrošači koji su pronašli navedeni proizvođački kod na svom proizvodu između “701” i “852” mogu nazvati telefonsku liniju za potrošače: 01/6690-330, gdje će dobiti daljnje informacije o zamjeni proizvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?