Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)otkriveno

Biciklima i kajacima ispisat će "Welcome" po hrvatskoj obali

avanturisti
Foto: www.welcome.hr
1/3
31.03.2011.
u 14:02

“Šaranje” biciklom i kajakom od Savudrije do Dubrovnika preko mora i planina moći će se pratiti na društvenim mrežama.

Traku GPS-a, dakako onu virtualnu, povući će i provući najljepšim hrvatskim odredištima četvorica mladih avanturista koja za sebe vole reći kako su po vokaciji – profesionalni pustolovi. Riječ je o projektu simbolično nazvanu Welcome, u kojem će njegov nositelj i kreator Daniel Lacko i njegovi kompanjoni Čedo Josipović, Marko Rukavina te Luka Tambač, koji će ga logistički pratiti te sve snimiti i dokumentirati, obići više od dvije i pol tisuće kilometara hrvatskih ljepota. Riječ je o znanim i manje znanim odredištima: osam nacionalnih parkova, tri parka prirode, četiri zaštićena krajolika, šest rijeka, 11 planinskih vrhova... sve ono što, kaže Daniel, Hrvatsku čini toliko posebnom i zanimljivom, a o čemu se nedovoljno zna. 

– Projekt promovira Hrvatsku kao idealnu destinaciju za pustolovni i izletnički turizam, a realiziramo ga u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom. Namijenjen je domaćim i stranim turistima pa će se vijesti o projektu, reportaže i zapisi širiti u specijaliziranim časopisima za putovanja i na web-stranicama, a poduprijet će nas i blogerska zajednica – objašnjava Daniel koji je inače predsjednik zajednice pustolovnog turizma u HGK.

Putovanje, točnije “šaranje”, od Savudrije do Dubrovnika preko mora i planina moći će se pratiti na društvenim mrežama

Ključne riječi

Komentara 2

BI
Bisera
13:41 01.05.2011.

NETREBA NAŠU LIJEPU POZNAJU SVI ,AL IDEJA NIJE LOŠA

MA
medjimurac.at
15:33 31.03.2011.

Prvo nek dodju u ZG gledat Pernara to vam je pravi uzas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije