Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može biti opasno

Bez kikirikija u avionima, molim!

kikiriki
14.06.2010.
u 09:00

Američke savezne službe razmatraju mogućnost potpune zabrane serviranja kikirikija na komercijalnim letovima, prenosi plivazdravlje.hr.

Američke savezne službe razmatraju mogućnost potpune zabrane serviranja kikirikija na komercijalnim letovima, prenosi plivazdravlje.hr. Naime, procjenjuje se kako od alergije na kikiriki pati 1,8 milijuna Amerikanaca.

Alergija na kikiriki može dovesti do životno opasnih reakcija već nakon konzumacije vrlo malih količina ili čak udisanja čestica prašine kikirikija. Službe su se na ovaj korak odlučile nakon zahtjeva roditelja djece alergične na kikiriki.

Neke aviokompanije u SAD već su samostalno donijele odluku o prestanku posluživanja kikirikija putnicima.


Ključne riječi

Komentara 1

OT
on_the_fly
11:02 14.06.2010.

prosječan američki slon najviše voli kikiriki i guranje surle kroz prozor na dugim letovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije