Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navala adrenalina

Automobil je većini najuzbudljivije mjesto za seks

'04.04.2011.,Zagreb - AMC Centa Micevec, Croatia drift challenge. Sexi car wash. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
22.06.2011.
u 08:38

Na uzorku od 3000 ispitanika pokazalo se da čak 48 posto ispitanih priznaje da ih seksi igrice u automobilu najviše uzbuđuju

Istraživanje koje je proveo američki proizvođač prezervativa Trojan pokazalo je da je i muškarcima i ženama najuzbudljivije mjesto za seks - automobil.

Naime, na uzorku od 3000 ispitanika pokazalo se da čak 48 posto ispitanih priznaje da ih seksi igrice u automobilu najviše uzbuđuju. Na drugom mjestu najpoželjnijih mjesta za seks našao se tuđi krevet s 33 posto glasova, na trećem šuma, a slijede plaža i kada. No, ispitanici su dodali da im seks u automobili često traje puno kraće nego u, primjerice krevetu, zbog skučenosti prostora i neudobnosti. Dakle, ako ste željni "na brzaka" nema boljeg mjesta od auta jer dijeluje na libido, međutim ako vas više privlače "duge staze" potražite skroviti kutak u prirodi.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gmail
gmail
10:24 22.06.2011.

A šta \"struka\" savjetuje za nas što smo u braku? Gdje je nama najbolje sa suprugama? Ili \"struka\" zna da tu ne ide prodaja kondoma, pa ne ulaže u taj \"sektor\".

BO
boston
13:09 22.06.2011.

@gmail Pitas se a sta \"struka\" savjetuje za one u braku?? Vjerujem da je njima najuzbudljivije mjesto za s** susjedov kauc, kupaona u firmi, stol u uredu. Ima jedno mjesto kraj rijeke u ZG, zovu ga j*****om... Vecina njih kojiji ga obilaze su u braku, ali ne sa suvozacem...

Avatar ivek
ivek
19:46 22.06.2011.

trebinjci pederi i pedofili nalaze svoe zrtve po dubrovniku.. trebinjci iz diaspore preubuceni u zensko rublje - travestite-- svakog lita napadaju maldez po dubrovniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije