Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ana Begić i Mario Valentić vježbali s posjetiteljima

X-plorer (1)
Foto: X-plorer
1/6
PR
Autor
PR članak
11.02.2013.
u 14:30

Ana Begić i Mario Valentić kao promotori zdravog života zabavljali i savjetovali posjetitelje te demonstrirali vježbe, a sve povodom otvorenja dućana sportske opreme X-plorer...

Povodom otvorenja novog dućana sportske opreme X-plorer u Westgate shopping cityju, za sve posjetitelje centra unutar i izvan dućana, organizirane su razne sportske aktivnosti, a sudjelovanjem su se mogle osvojiti i vrijedne nagrade.

Otvorenje X-plorera održano je u subotu (09. veljače), a ovom zabavnom događaju pridružili su se i poznata simpatična glumica Ana Begić te promotor zdravog života i sporta, svestrani Mario Valentić.

Ana i Mario animirali su posjetitelje i na taj ih način pokušali potaknuti da čine dobro za sebe i svoja tijela. Vozeći bicikl prepunim Westgate shopping cityjem, glumica u dobroj formi Ana Begić pozivala je posjetitelje da se pridruže sportskim aktivnostima i počnu činiti dobro za svoje tijelo i zdravlje, a zatim je zajedno s njima isprobavala fitness sprave za vježbanje i bicikle u X-plorer dućanu. Mario Valentić našao se u ulozi savjetnika te je odgovarao na pitanja posjetitelja i davao im savjete o zdravoj prehrani i vježbanju.

U dućanu su održane mini utrke na popularnim spinning biciklima, dok se izvan dućana moglo sudjelovati u mini turnirima tehniciranja loptom ili u stolnom tenisu, a najmlađi su imali priliku pokazati svoju spretnost u vožnji biciklima! Najs(p)retniji su osvojili i vrijedne nagrade iz X-plorer asortimana, a svi su mogli uživati u svježim sokovima i zdravim zalogajima pripremljenim povodom ovog otvorenja.

Osim toga, u bogatoj X-plorer ponudi svi mogu naći nešto za svoje potrebe – od profesionalaca do rekreativaca – bicikle za odrasle i djecu, opremu za bicikle, fitness sprave za kućnu i komercijalnu uporabu te opremu za stolni tenis i sportove s loptom.

Ova bogata ponuda oduševila je Anu Begić koja je i sama odabrala dva bicikla te najavila kako svoju liniju i dobru formu namjerava zadržati.

Nova ponuda bicikala – atraktivnog dizajna, vrhunskih specifikacija i prihvatljive cijene u X-plorer dolazi kroz sljedećih nekoliko tjedana. Ovi bicikli rađeni su prema trendovima u biciklizmu, a namijenjeni su za adrenalinske vožnje i utrke. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?