Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeftino

20 recepata za obiteljski ručak od namirnica za samo 50 kuna

ana ugarković
20.03.2010.
u 16:30

Ana Ugarković osmislila je nize recepata za jeftini ručak, a svi recepti, njih 20, mogu se dobiti besplatno u Mercatoru.

Kriza i nedostatak novca diktira puno toga u životu, a ponekad se teško odreći nekih sitnih zadovoljstava. Jedno od takvih je zasigurno nedjeljni ručak za cijelu obitelj na broju. No, namirnice su često poprilično skupe, pa se za takoreći običan obrok može potrošiti podosta novca. Ovaj problem pokušala je riješiti kulinarska zvijezda Ana Ugarković svojim receptima za koje vam je, osim dobre volje i kulinarskog umijeća, potrebno tek 50 kuna za namirnice.

Ova je knjiga nastala u suradnji s trgovačkim lancem Mercator, pa će tako svi zainteresirani tamo moći potražiti ove recepte, i to besplatno. Osim toga, Ana Ugarković obilazit će poslovnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, gdje će uživo demonstrirati kuhanje prema ovim receptima.

Među jelima koje možete vrlo jeftino skuhati su: gratinirani poriluk sa šampinjonima, krivi bakalar, carbonara s poširanim jajem, lazanje od krumpira, lazanje od luka, orechiette s pestom od rajčica i bosiljka, pečena pileća krilca marinirana u soku od naranče s pireom od kelja i krumpira, pikantni prženi pilići, punjene srdele...

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:23 21.03.2010.

50 kuna za rućak x 30 daa 1500 kuna puta 3 obroka dnevno = 4500 kuna samo za hranu 4 obitelji a di je novac za higijenu,kulturu,dijeca ako se školuju,itd itd -iz ovog se vidi kako smo siromašna zemlja i kako smo siromašan narod

OB
-obrisani-
17:21 20.03.2010.

Za vrijeme Tita puno bolje se jelo.

DO
doktorica
17:05 20.03.2010.

Još fali kamena juha i kruh od žira....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije