Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zrinjevcu

Umirovljenici uživali na svom tulumu

starci
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
30.09.2016.
u 15:00

Svoje programe predstavili su domovi za starije osobe, udruge umirovljenika i druge organizacije civilnog društva

Gerontološki tulum, koji se svake godine održava na Zrinjevcu, ni ove godine nije zakazao. Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, u organizaciji Grada i zaklade Zajednički put, danas je održan trinaesti po redu, a aktivnosti nije nedostajalo. 

Svoje programe predstavili su domovi za starije osobe, udruge umirovljenika i druge organizacije civilnog društva, dok su umirovljenici imali priliku obaviti i razne besplatne preglede poput mjerenja tlaka i šećera, tlaka venske cirkulacije, statusa vitamina i minerala, a mogli su i kompjuterski analizirati stopala te procijeniti posturu tijela.

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:10 30.09.2016.

Hm, nisam mislio, jer je starost teška kategorija, ali moram. Jel su ove babe iz Škotske, ili su klaunovi? Znam da je u tim godinama teško i nadam se da ću umrijeti na vrijeme, jer u ovom gradu penzića ii lopova, život postaje nemoguća kategorija.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
17:04 01.10.2016.

ma svaka cast umurovljenicima u domovima imaju za dom grad. ih pazi i mazi e sad jel znate kak zive umirovljenice izvan grada imaju i po osamdeset sedam pa i devedeset godina nemaju za dom al bogu hvala imaju vrta i delaju kolko mogu al to milana ne zanima i najte mi opet komentar zabranit al zalosno je da nitko ne pita za njih jakoo zalosno i grad se more sramit kakav odnos ima prema tim vrijednim samozatajnim ljudima o tome pisite otijdite u podsljemensku zonu bute vidjeli ljude kak okopavaju vrtove ne igraju can can

GU
gulogulotasmania
10:03 02.10.2016.

Stara garda penzionera. Ima se para. A mi neka crnčimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije